Horoskop za novembar 2018.

Ovan

Kontakti i komunikacije u svim oblastima će biti intenzivniji ali izazovni. Ne reagujte na provokacije. Biće pomešano sa svim, i dobrim i lošim, i na vama je da pametno odgovorite na ono što vam je potrebno. Drugo zanemarite. Doživećete nešto lepo. Budite oprezni u saobraćaju gde je moguća saobraćajka.

Bik

Možete očekivati lep razvoj ljubavnih događaja jer to vaša planeta zaista podržava. Ako ste sami, izlazite češće među ljude, a ako ste već u vezi samo uživajte u svom partneru. Vaš poslovni plan će povećati vaše samopouzdanje, a takođe ćete primetiti da su vas kolege više cene. Nastavite da radite započeto.

Blizanci

Stavili ste neke stvari (na svoje mjesto) u privatnom životu i sada uživate u njihovim plodovima. Mali izazovi će biti povezani sa mogućnostima tih slatkih izbora. Opustite se ili ćaskajte kada je potrebno. U poslu uvek se povezujete sa ljudima, a neki traže savet. Mladi će biti veoma vredni u učenju. Imaće rezultate.

 

Rak

Držite pozitivan stav bez obzira na izazove i napore. Pritisak je nešto što vas samo motiviše, pa neka bude i dalje tako. Radićete bez odlaganja i hrabro suočiti se sa onim što dolazi na vaš put. Ljubav će biti u redu. Bićete romantični raspoloženi u komunikaciji sa ljudima suprotnog pola.

Lav

Tokom ovog meseca konačno ćete ući u konstruktivniju fazu ljubavnog života. Ipak, postojaće određene provokacije na koje ne morate da odgovorite, ali uopšteno, ići ćete korak napred. Većina poslovnih mogućnosti će se desiti u senci. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Nemojte biti zbunjeni.

Devica

Ovaj mesec često ćete biti zbunjeni kada je ljubav u pitanju. S jedne strane, idealiziaćete svog partnera ili ćete fantazirati o tome, a s druge strane, naći ćete se u situacijama koje druga strana kritikuje. Nećete znati kako da se postavite. Budite mirni i ne raspravljajte se. Prestanite da kritikujete prolaznike. Uradite istu stvar na poslu. Trebaće vremena. Opustite  se.

Vaga

Mala iskušenja u privatnom životu biće povezana sa temom indiskrecije. Nemojte se zarobiti ili biti žrtva toga. Nađite u sebi hrabrost da budete iskreni i sve će biti u redu. Vaši poslovi će se odvijati relativno dobro, a najverovatnije ćete delovati iz senke. Možete se osloniti na mlade saradnike koji će podići moral na radnom mestu.

Škorpija

Ovaj mesec ćete vrlo verovatno da postanete čarobna meta mnogim ljudima suprotnog pola. Ako ste sami i žudite za partnerom, sigurno izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu koristićete ovaj šarm. Iznenađenja slede na finansijskom polju. Biće pluseva i minuseva, ali na čudan način.

Strelac

Poboljšanje ličnih odnosa će vam dati krila. Mnogi će konačno izaći i prepoznati stari sjaj u očima voljenog. Činiće vam se da sve loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz vas. Bićete u pravu. I na poslu ćete biti bolji i bolji. Važno je samo paziti da ne izgorite jer će vaš angažman u svemu biti odličan. Odmarajte.

Jarac

Oni u jakim vezama će uspeti da održe generalno stabilne odnose diplomatijom. Svi ostali će biti u iskušenjima i izazovima. Ostanite uzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično se dešava na poslu. Jedna saradnja mogla bi biti prekinuta, ali možda i na sopstveni rizik. Opustite se.

Vodolija

Ovaj mesec će biti malo manje romantičnih odnosa, ali ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su sami mogu naći ljubav na mestima kojima idu svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste kreativni, a neki će raditi na poboljšanju radnog okruženja.

Ribe

Ovog meseca pokušajte da pratite osobu koju volite jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako vaša očekivanja nisu ispunjena, ona sa druge strane će biti ispunjena. Najveća zabrinutost koju ćete imati biće faninsije. Postojaće gubitak, ali i dobitak. Sve u svemu, ićićete na neočekivano.

Facebook Comments