Horoskop za septembar 2017.

Ovan

Pokrenuće se nova preduzimanja, a vaš angažman će biti veći nego pre. Zavisno od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspevati glumiti da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora biće dobro.

Bik

Ceo mesec bićete vrlo aktivni. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete retko odmarati. Baš te male pauze bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i delovali efikasno. Radićete bez predaha, novca ćete imati. Lični odnosi bit će bolji u prvom delu meseca, no i u nastavku neće biti loše.

Blizanci

Verovatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledaćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak menjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.

Rak

U prvom delu meseca obavljaćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom delu meseca. Biće tu niz zahteva, a kako ste vi dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima i u svakom trenutku znaćete šta treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.

Lav

Većinu ovog meseca delovaćete na dva načina: diskretno i otvoreno. Vama je svojstvenije biti među ljudima i širiti informacije, ali ovaj put sve ćete povezati i sa svojom intuicijom i maštom. Pokazaćete se bogatijom osobom. U ljubavi će biti dobro ako ne odgovarate na povremene provokacije.

Devica

Potreba za istraživanjem i daljinama ojačaće tokom ovog meseca. Neki bi zbog toga mogli ubrzati stvari i učiniti i poneku glupost. Važno je prvo pogledati gde skačete, a tek onda skočiti. Lični odnosi bit će kvalitetni, a vaš partner biće vam najbolji oslonac i savetnik u vašim poduzimanjima.

Vaga

Na radnom mestu pojaviće se velika prilika da prosperirate ili da radite nešto što je vama jako drago i prijatno. Moguć je i posao koji će vam podići ugled. Vi to sigurno nećete propustiti. Privatno, moraćete sarađivati sa partnerom čak i onda kad mislite drugačije. Shvatićete da je to privremeno.

Horoskop i ljubavne veze

Škorpija

Većinu meseca bićete puni energije i potrebe da preduzmete još više. Imaćete jasan stav i cilj, pa bi bilo šteta da ne odradite sve što možete. Malo je onih koji će se odmarati, a ako to i učine, na godišnjem će biti aktivni. Lični odnosi razvijaće se dobro sve do sredine meseca. Drugi deo meseca donosi malu distancu u ljubavi.

Strelac

Vaša zaigranost ponekad će zbunjivati osobe iz vaše okoline. Biće vas svuda, ali nigde se nećete zadržati da bi nešto zaživelo. Stabilnost će vam biti strani pojam, kako u ljubavi, tako i u poslu. Izgledaće kao da se s vama nešto događa. Fokusirajte se i odlučite šta zapravo želite. Ne preterujte sa lošim navikama.

Jarac

Većinu ovog meseca bićete snažno povezani sa drugim ljudima koje volite, a najviše slobodnog vremena provodićete s prijateljima. Ponekad nećete praviti razliku između voljene osobe i svog društva. U poslu ćete stajati dobro, neko bi mogao da vas i pohvali. Istraživaćete i tehnike meditacije.

Vodolija

Gotovo ceo mesec balansiraćete izmedju dva stila ponašanja i života: 1 je otvoren is nizom kretanja među ljudima, a drugi je povučen, okrenut porodici i intimnosti veze. O vašoj sposobnosti organizacije i šarmu zavisiće koliko ćete biti uspešni i kako će vam se kockice složiti. Sve je moguće ako je u pravo vreme.

Ribe

Nećete se moći rešiti novih poslovnih izazova čak i ako budete na godišnjem odmoru. Mnogi će čas odmarati, čas raditi, no to im neće biti teško. Najvažnije je da primenite pravilo efikasne organizacije, jer nećete imati previše snage. Uživanje u društvu biće takođe svakodnevno, pa je na vama da pametno planirate svaki dan.

Facebook Comments