Jarac – Godišnji horoskop 2016. godina

LJUBAV: Visoki ideali i sklonost ka tačno određenoj zamišljenoj osobi biće vam vodilja u građenju ličnih odnosa ove godine. Nećete ići ispod kriterijuma, a ako ne nađete ono što tražite, posvetićete se poslu i verovati u lepše sutra. Ono što je još karakteristično za ovu godinu jeste to da ćete rado i često izlaziti iz domaćeg kućnog okruženja u kom ćete se osećati ili sputano ili uznemireno. Ako ste u dužoj vezi ili braku, vaša težnja prema poslovnim dostignućima ove će godine biti dominantna, pa će se partner (ica) možda osećati malo zanemareno. Sve ćete kompenzovati ponekim lepim putovanjem. Povoljna Venera biće od 24.1. do 18.2., zatim od 1.5. do 25.5., takođe od 6.8. do 31.8. i od 13.11. do 08:12.

jarac-horoskop-300x291

KARIJERA: Delovaćete na više frontova, no uvek sa istim ciljem: uspeti. To vam je u duši. Ono po čemu ćete pamtiti ovu godinu biće obnova, preporađanje i to u skladu sa vašim istinskim idealima. Neki će tako pokrenuti projekte o kojim su dugo sanjali, a verovatno se radi o dugoročnijim poslovima. Drugi će doći do izražaja na radnom mestu zbog svoje sposobnosti da zamišljeno izuzetno efikasno sprovedu u delo. Biće i zavidnika, ali što oni naprave, vama će ići u prilog. S nekim prijateljima ćete imati rasprave koje će u konačnici doneti dobro. Neće biti većih ograničenja jer ste prošlih godina ojačali i ono što vas je nekad brinulo, sad je za vas sitnica.

ZDRAVLJE & SAVET: Bićete zdravi, snažni, spremni na mnoge poduhvate. Zračićete energijom. Oni koji uče, a posebno studenti, biće vrlo uspešni. Moguća su i putovanja na mesta koja ste odavno želeli posetiti. Za one koji vas ne razumeju nećete brinuti, jer vi i neko viši od vas znate istinu.

Facebook Comments