Jarac – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Pred vama je mirna ljubavna godina u kojoj nema nekih ograničavajućih aspekata, ali niti    posebno podsticajnih. Oni u vezama gradiće svoj odnos korak po korak i uživati u svakodnevnici na način koji im odgovara. Oni koji su još sami prihvatiće događaje smireno i bez previše očekivanja.   Zrelo i taktično razvijaće svoju novu vezu i biti spremni na poteze koje će pre proveriti prirodnim    putem, bez žurbe i stresa. Mudro. Duži boravak Venere u vašem prirodnom 4. polju doma i kuće tokom proleća doneće ugodnosti u porodičnom okruženju, te skladne boravke u kući. Istovremeno ćete balansirati između pomenutog i zahteva karijere. Od jeseni ćete naći pravi balans u tome. Povoljna Venera stiže vam od 7.6. i 6.7., opet od 21.9. do 15.10., te od 26.12. do kraja godine.

010 jarac

KARIJERA: Većinu godine Jupiter će tranzitirati vašu prirodnu 10. kuću posla i karijere. Mnogi Jarci to će svakako iskoristiti za nepredovanje. Radi se o krupnijim dobrim prilikama za zahtevnije ili veće    projekte ili za nešto što bi vama lično značilo mnogo. Takođe ćete tokom ove godine definitivno    privesti kraju jednu fazu svog života i zatvoriti priču. Moguće je da je ista povezana sa nečim čime je dotaknuta vaša prošlost ili vreme koje je sad već malo dalje iza vas. Oslobođeni istog, krenućete    dalje s novom snagom, elanom i spoznajom da je nešto zasluženo otišlo u nepovrat. Od jeseni ćete početi uživati u plodovima svog dugoročnog rada, a bićete i pohvaljeni.
ZDRAVLJE & SAVET: Imaćete brojne mogućnosti kako za uživanja, tako i za spartanski život. Vaš    karakter verovatno će izbalansirati jedno s drugim. Približavate se tački u kojoj stvari dolaze na svoje mesto i to vas sve više veseli. Samo ne žurite. Treba proći sav put.

Facebook Comments