Jarac – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Kontakti i komunikacije ove će godine za vas biti brojni, podsticajni i zanimljivi. Dobar Jupiter i dobar Neptun doneće sjajna prijateljstva, nezaboravna druženja i moguće ljubavi. Za one koji još traže srodnu dušu, to je idealno, jedino ako ih tranzitni Saturn u njihovom znaku (naročito u Jarcu) ne učiniti previše krutim i blokiranim. Biće i onih koji će zbog izvrsnih prilika u poslu zaboraviti na privatnost. Tranzitini Uran, od 16.5. do 6.11. u vašem prirodnom 5.polju ljubavi doneće i poneki neočekivani romantični susret za pamćenje koji će vas nadahnuti u svakom pogledu. Zbog Plutona i Saturna u svom znaku (dve najfatalnije planete) bićete vidljivi, markantni, nezaboravni za mnoge. Dobra Venera oplemeniće vas od 1.1. do 18.1., od 1.4. do 24.4., te od 11.7. do 6.8.

KARIJERA: Teško da će vam ove godine iko biti konkurencija! Istina, Saturn je tek ušao u vaš znak, ali bez obzira na zahteve koji takav tranzit donosi (red, rad, ozbiljnost, odgovornost, realnost, istina, maratoni), isti je, uz Plutona u Jarcu, izvrsno aspektiran s Jupiterom u Škorpionu, Neptunom u Ribama i Uranom u Biku (ovo zadnje od maja do novembra). Sve to, bez ikakvih dužih loših tranzita, stvoriće sjajne prilike za razvoj, napredovanje, uspeh i čvrsta postignuća. Potegnite koliko god možete i budite ono što jeste – najizdržljiviji znak Zodijaka. Saturn, koji je i vaša planeta vladar, ostaće u Jarcu iduće dve ipo godine i doneti izazove za koje ste vi – stvoreni i spremni.

ZDRAVLJE&SAVET: Tranzitni Saturn doneće poneku kostobolju ili blagi pesimizam, no samo prolazno, jer je ista planeta odlično aspektirana. Dopustite si da malo više boravite na Suncu i već znate – kad vam je dosta, malo predahnite. Sve ostalo može.

Facebook Comments