Jarac – godišnji horoskop za 2015. godinu

Predstavnici zodijačkog znaka Jarac tokom 2015. godine uspešno mogu rešiti dugotrajne finansijske probleme koji su bili aktuelni u prethodnom periodu. Blagotvoran uticaj planete Jupiter pokrenuće razvoj u polju karijere i inovatnim projektima. Prilagođavanje i fleksibilnije delovanje u 2015. godini pomoći će osobama rođenim u znaku Jarca da ostvare veće finansijske uspehe na profesionalnom planu. Na emotivnom planu u periodu od marta može se očekivati zadovoljstvo i pronalazak idealnog ljubavnog partnera. Konzervativni stavovi u 2015. godini moraju biti zamenjeni nekonvencionalnom pristupu na finansijskom planu. U ovoj godini mnogobrojni predstavnici ovog zodijačkog znaka mogu osetiti društvenu izolovanost i smanjen opseg socijalnog delovanja.

010 jarac

Posao

U 2015. godini osobe rođene u znaku Jarca biće odlučnije u postavljanju novih poslovnih ciljeva. Autoriteti na poslu tražiće od osoba u znaku Jarca da uvedu nove trendove i inovacije u svakodnevnu poslovnu rutinu. Radna atmosfera tokom cele godine može biti u znaku intriga i konfliktnih situacija. Produktivnost u prvoj polovini godine biće naglašena, a uspeh neće izostati. Tokom druge polovine 2015. mnogi predstavnici ovog znaka ukljućiće se u nove projekte, usavršavanje i nadopunjavanje znanja. Period većih promena može se očekivati kod Jarčeva koji su rođeni u drugoj dekadi, jer oni neće biti spremni da odgovore na sve izazove u poslovanju.

Porodica i ljubavni odnosi

Ova godina u periodu od maja i juna  biće veoma važna na planu romantičnih odnosa. Porodična situacija za osobe u znaku Jarca biće obeležena manjkom inicijative i odlučnosti. Predstavnici ovog znaka koji su u dugoročnim emotivnim i bračnim partnerstvma imaće priliku da naprave nove zajedničke planove za budućnost i ojačaju ljubavnu stabilnost. Usamljene osobe u letnjem periodu mogu ući u nove flertove ili romantične ljubavne odnose sa zauzetim osobama. U avgustu mesecu postoji mogućnost da neki jarčevi budu upleteni u skandale koji mogu izazvati prekid bračne zajednice ili duge veze.

Finansijska situacija

U 2015. godini osobe rođene u znaku Jarca biće veoma oprezne na finansijskom planu. Pronalaženje novih izvora prihoda i odgovorno postupanje prema finansijskim sredstvima biće neophodno tokom cele 2015. godine. Ono što treba izbegavati je pozajmljivanje novca bliskim prijateljima ili rođacima, jer postoji mogućnost da pozajmljena sredstva ne budu vraćena.

Zdravstvena situacija

Zdravlje osoba rođenih u znaku Jarca tokom 2015. godine može biti narušeno u zimskom periodu. Ove godine mogući su padovi i povrede, ali i disajni problemi. Nekonvencionalne metode lečenja mogu biti od velike pomoći kod alergija i osipa koji će biti prisutni u periodu maja meseca. Osobe rođene u znaku Jarca tokom 2015. godine moraju preduzeti značajne mere u očuvanju zdravlja i vitalne energije.

Facebook Comments