Jednostavna proricanja i rituali za ispunjenje želja

Proricanje sa metalnim novčićima

Za ovo proricanje potrebno je uzeti tri metalna novčića različitih vrednosti i tri lista belog papira. Na sva tri papira napišite određenu želju, a zatim na svaki papir stavite po jedan novčić. Nakon toga svaki papir treba preklopiti tako da dobijemo oblik trougla. Uveče pre spavanja ove papirne trouglove stavite pod jastuk. Ujutru treba nasumice odabrati jedan papirni trougao i na osnovu  vrednosti novčića u njemu protumačiti da li će želja biti ispunjena.

 

 

Metalni novčić sa najvećom vrednošću  – označava da će želja biti ispunjena.

Metalni novčić sa srednjom vrednošću – označava da previše brinete zbog svoje želje. U budućnosti ova želja može da se realizuje. Budite strpljivi.

Metalni novčić sa najmanjom vrednošću – označava da se vaša želja neće ispuniti.

Magija potkovice

Za ovaj jednostavan ritual treba koristiti pravu potkovicu. U večernjim satima zapaliti zelenu svećicu i staviti je u sredinu potkovice. Onda uzeti sedam listova hartije i na svakom napisati po jednu želju. Zatim papire uvijte u svitke i stavite posebno, u svaki od 7 kružića na potkovici. Kada sveća dogori do kraja, potkovicu sa željama staviti u severno područje prostorije u kojoj se spava. Veruje se da posle šest meseci ili pola godine želje će biti ispunjenje.

Magija datuma rođenja

Da bi saznali koji je naš srećan broj koji nam donosi ispunjenje određenih želja, potrebno je sabrati sve cifre iz datuma rođenja i svesti na jednocifren broj. Ukoliko je dobijeni broj 5 to znači da on predstavlja broj sreće i ispunjenja želja. Svakog petog dana u  mesecu ovaj broj će svom vlasniku privući dobre prilike i doneti sreću u ostvarenju željenih ciljeva.

Proricanje sa devet koštica

Za ovo jednostavno proricanje potrebno je devet trešnjinih koštica i jedan beli list papira u obliku kruga. Zatim treba pomisliti želju i baciti koštice ne gledajući u papirni krug. Ukoliko je devet koštica trešnje palo u papirni krug to označava ispunjenje želje. Ako jedna ili tri koštice trešnje padnu u krug to označava da će se želja ispuniti, ali uz određene poteškoće. Ukoliko dosta koštica padne izvan papirnog kruga to ukazuje da će proći dosta vremena dok se želja ne ispuni. Ukoliko sve koštice trešnje padnu van kruga to znači da želja neće biti ispunjena.

Facebook Comments