Kako odabrati pravi dan za venčanje

Jedan od najvažnijih događaja u životu svake osobe je sklapanje braka. Pored osmišljavanja brojnih sitnica povodom ceremonije venčanja, odabir pravog dana ima veoma važnu ulogu. U numerologiji datum sklapanja braka definisaće mnoge paramatre zajedničkog života. Prema mišljenju mnogih astrologa i numerologa loš odabir dana venčanja može pokvariti postojeći sklad i uticati na tok zajedničkog života. U numerologiji i astrologiji svako razdoblje je karakteristično po tranzitima ili numerološkim ciklusima. Iako postoje brojne smernice u odabiru pravog dana za venčanje, stručnjaci iz područja astrologije smatraju da brak sklopljen u nepovoljnom ciklusu Merkura uticaće na kratkoročnost zajednice. Veruje se da ovakvi brakovi traju kratko.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Brak koji se sklapa u povoljnom ciklusu Venere iniciraće dosta ljubavi i harmonije u zajedničkom životu. No, odabirom datuma u kome je nepovoljna vladavina ove planete doneće dosta bola, sukoba i eventualni prekid zajednice.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Ukoliko je brak sklopljen u pozitivnom razdoblju vladavine Marsa to će dati emocionalni inenzitet odnosu.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Odabir datuma venčanja u povoljnoj vladavini Jupitera doneće mladencima dosta sreće, radosti i duhovnih blagoslova u zajedničkom životu. Smatra se da će par imati dosta sloge i harmonije, ali i napretka  na materijalnom planu.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Ukoliko se brak sklapa tokom nepovoljnog tranzita ili vladavine Saturna, brak će u najmanju ruku biti težak i tegoban. Prema mišljenju  mnogih astrologa, ovaj brak donosi brojne neplanirane situacije u životu saputnika.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Odabir dana venčanja u povoljnom ciklusu Urana smatra se odličnim za napredak mladenaca i međusobno poštovanje u braku.

Kako odabrati pravi dan za venčanje:

Ako je odabir dana za venčanje bio tokom izraženog tranzita Neptuna, smatra će da će u zajednici biti dosta obmana i da tokom vremena partneri će otkriti onu pravu porirodu svog saputnuka, koja nije onakva kakvom su je sagledali u početku.

Iz ugla numerogije, odabir pravog dana za venčanje pojačaće dobru korespondenciju u bračnom životu i inicirati sklad i harmoniju. Ukoliko se kroz numerološku analizu datuma venčanja kao i međusobnih brojava saputnika pojavi broj 8  on nagoveštava da će u bračnoj zajednici  vladati spontanost i emotivna sigurnost.

Kroz prednosti numerologije i astrologije,kombinaciju važnih elemenata, možemo saznati koji je najbolji dan za venčanje i izbeći negativne posledice  planetarnih tranzita i teških razdoblja.

Facebook Comments