Kako otkriti broj opasnosti u numerologiji

Ljudi su od davnina veliki značaj pridavali značenju brojeva. Mnogi numerolozi smatraju da određeni brojevi mogu privući sreću, prosperitet i finansijsko blagostanje u naš život. Međutim, postoje brojevi čija energija može pokrenuti neuspeh i mnoge probleme.

 

 

U opštem smislu, 16 se smatra nepovoljnim ukoliko je prisutan u broju imena. Kod ženskih osoba ovaj broj donosi dosta problema na zdravstvenom planu, posebno u području reproduktivnih organa. Ukoliko je imenu prisutan broj 18 to je naznaka velikih izazova, prepreka i loših situacija sa kojima će se osoba suočavati. Ako je ime osobe pod brojem 26 to ukazuje na veliki životni preokret, patnju i velike nevolje. Ukoliko je ime i prezime osobe pod brojem 38 to predočava na opasnost od lukavih ljudi, izdaje od strane bliskih osoba i prisustvo velikih neprijatelja u životu.

No, da bi otkrili broj opasnosti u numerologiji potrebno je najpre napisati svoje ime, ime oca i prezime. Ispod svakog samoglasnika treba napisati cifru 1. Zatim, ispod svakog suglasnika treba napisati vrednost broja 2. Nakon toga pored svog imena, imena oca i prezimena piše se dobijeni broj. Ove vrednosti se sabiraju. Dobijeni broj predstavlja  broj opasnosti u numerologiji.

Broj 22 odnosi se na opasnost od magije, oktulnog, kao i brojna ograničenja.

Ukoliko smo dobili broj 32 to ukazuje na opasnost od konfliktnih situacija i agresivne energije drugih ljudi.

Ako je dobijen broj 33 to može doneti opasnost u saobraćaju, opasnost od krađe i veoma neprijatne situacije na javim mestima.

Mnogi stručnjaci iz numerologije smatraju da će se osoba zaštiti od nevolja ili neuspeha ukoliko nosi određenu numerološku amajliju. Ono što je važno naglasiti je da čovek koji zna svoj broj opasnosti dobijen na osnovu numerološke analize treba biti veoma pažljiv ukoliko se nađe u situaciji da se mora preseliti u kuću koja nosi istoimeni broj ili često putuje autobusom čiji broj je identičan kao njegov broj opasnosti. Kroz ovu tehniku možemo sagledati koliko je važan uticaj brojeva u našem životu i na koji način možemo sebe sačuvati i zaštiti od problema i opasnosti.

Facebook Comments