Kako poboljšati svoju Auru

Svaki čovek okružen je energetskim poljem koje se drugačije naziva aura. Ova energija najčešće je veoma lagana i mnogi vidovnjaci na osnovu svojih darova mogu videti izgled aure drugih ljudi.

Poznato je da osetljive osobe imaju slabiju auru i oni mogu osetiti  energiju određenog prostora, mesta i ljudi. Ukoliko je energija čoveka “oštećena” stresnim načinom života  tada je energetsko polje oslabljeno, a osoba sklona bolestima, uticajima negativne energije ili čestim promenama raspoloženja. Slaba aura kod čoveka takođe može biti inicijator mnogih bolesti kako mentalnih, psihičkih, tako i fizičkih. Oslabljeno energetsko polje ukazuje i na postepen odlazak blagodati iz života, sklonost ka lošim osećajima, depresiji, samoći. Iz navedenog se može zaključiti koliko je važno da osoba ima zdravu i jaku auru i koliko je potrebno da je u vremenu ojačava kako bi  organizam zadržao svoju funkcionalnost i  vitalnost. U nastavku su prikazani neki od načina pomoću kojih se može ojačati aura:

-Svakoga dana provedite bar pola sata na dnevnoj sunčevoj svetlosti. Sunčeva energija utiče podsticajno  na vitalnost, cirkulaciju i uopšte dobro raspoloženje. Tokom dana svako treba da se trudi da ne dolazi u dodir sa veštačkim svetlima koja mogu imati krajnje destruktivan karakter na vitalnost, a samim tim i na auru.

-Neka vaša ishrana bude bazirana na zdravoj i organskoj hrani. Korišćenje organskog voća i povrća, posebno paprike u sirovom stanju imaće veoma pozitivan učinak na zdravlje, a naš organizam će nam biti zahvalan na tome.

-Unosite dosta vode u organizam tokom dana. Gazirana pića imaju destruktivan uticaj na vitalnost. Voda nam pomaže da ne dođe do dehidracije.

-Ukoliko živite i radite u jednoličnom prostoru postavite određen motiv poput slike ili tapiserije na zid u jakim bojama što će delovati osvežavajuće na vašu vitalnost, ali i uopšteno dinamiku. Takođe jake boje i tonovi utiču veoma stimulativno na raspoloženje.

-Kupite biljku koja ima cvetove jakih boja i koja lepo miriše. Mirisi kao i boje utiču konstruktivno na energiju, vitalnost i samu auru. Negujte biljku i zalivajte je.

-Koristite odeću od prirodnih materijala. Sintetički materijali loše utiču na čoveka izazivaju osećaj znojenja, svraba ili nelagode. Trudite se  da uvek nosite čistu odeću.

-Pri korišćenju računara, telefona i drugih komunikacijskih aparata postavite kristal između vas i aparata kako bi se smanjili štetni uticaji i zračenje.

-Vežbajte. Fizičke vežbe pomažu da se očuva vitalnost, dobro zdravlje, ali ujednoi podstiču veću akciju i inicijativu.

-Trudite se da plivate posebno tokom leta u slanoj morskoj vodi. Slana voda je od davnina je poznata  kao odlican čistač negativne energije.

-Primenjujte igre i ples. To donosi energiju veće inspiracije i aktivira izraz kreativnosti u nama. Pored kreativnosti ples podstiče ritam što deluje vrlo konstruktivno na vitalnost organizma.

Koliko se potrudimo da ojačamo sopstvenu energiju, a samim tim i auru, toliko će nam se vratiti kroz zdravlje i životnu vitalnost.

Facebook Comments