Kako prepoznati znakove uroka

Urok spada u oblik magije, odnosno, ima učinak negativne energije  u cilju narušavanja biopolja i aure oosbe. Manifestacija uroka može biti u zatvaranju energetskih kanala čoveka, narušavanju zdravlja i vitalnosti. Kod prisustva uroka normalan protok energije postaje narušen šro rezultira mnogim simptomima. Svaki urok ima razornu moć i najčešće se usmerava zbog mržnje, ljubomore i zavisti.

Kako prepoznati znakove uroka? Ovaj vid negativne energije uvek deluje destruktivno na više načina. Osoba kod koje je prisutan urok oseća neku vrstu promene u svom telu, propraćene neugodnim simptomima. Znakovi uroka mogu se ispoljiti kroz stalne glavobolje, brzo umaranje, razdražljivost.

Urok uvek utiče na sveobuhvatnu celinu energije čoveka donoseći loše rasploženje, paniku, košmare, dezorjentisanost, umor pri ustajanju, slabost, gubitak mnogih interesa, apatiju, pehove, povrede, usporenost, tendenciju ka svađi, trnce ili “probode” u predelu srca, kao i pojačanu želju ka nekom poroku (cigarete, alkohol). Delovanje uroka kod osobe može se odraziti kroz pojačanu agresivnost i stalni osećaj unutrašnjeg nemira. Svaki urok deluje na astralni nivo energije i uzrokuje mnogo nevolja, bolest, ljutnju i bes.

Postoje mnogi oblici i vrste uroka koji mogu uticati na različite aspekte čovekovog života.  To su najčešće uroci za neuspeh, loše poslovanje, napredak, lepotu, zdravlje, itd. Urok može delovati i sa veće udaljenosti i bez kontakta sa osobom.

Kroz mnoge rituale sa svećom, voskom ili voćem može se saznati da li je osoba pod urokom. Jedan od poznatijih rituala za otkrivanje uroka je sa jabukom. U večernjim časovima pred spavanje treba na tanjiru ostaviti zagriženi deo jabuke. I tom prilikom pročitati staru bajalicu koja glasi:

“Iza tamne šume, reka je široka, spokoj moje duše je nestao.

Izgubio sam spokoj. Nema izgleda da se pronađe.

Suze prolivam.

Stari čovek je uzeo moj spokoj i neće da ga donese ponovo u dom.

Bez spokoja ja ( reći svoje ime ) ne živim.

Da  li je to moguće?“

Ukoliko je ujutru zagrižen deo jabuke postao mek, smatra se da je kod osobe prisutan urok.

Postoje mnoge ezoterične tehnike koje su vrlo učinkovite za zaštitu od uroka. One mogu biti u vidu mantri, bajalica, itd. No, urok može ukloniti samo profesionalni ili duhovni iscelitelj koji će na osnovu učinaka i mnogih simptoma prepoznati vrstu uroka i primeniti odgovarajuću tehniku za uklanjanje.

Facebook Comments