Kako uz pomoć numerologije odabrati idealan dan za kupovinu

Numerologija kao drevna nauka o brojevima  može nam pomoći da saznamo svoju sudbinu, otkrijemo razdoblje pozitivnih događaja i sve ono što može promeniti naš život na bolje.

 

 

Uz pomoć brojeva na vrlo praktičan način možemo saznati koji su idealni dani za putovanje, kupovinu ili početak novog projekta. Za mnoge ljude simbolično značenje određenog dana predstavlja polazište za razvoj, ali ujedno promenu i inicijativu koja će doneti željene rezultate.

Broj 1 – idealan dan za početak novih projekata vezanih za podučavanje i pisanje. Ovog dana može se oprobati sreća u lutriji.

Broj 4 – odličan dan za kupovinu nakita, kristala i poludragog kamenja.

Broj 5 – ukoliko se ovog dana odlučimo za šoping, možemo potrošiti više novca nego što smo planirali, a kupljene stvari neće trajati dugo.

Broj 7 – ovog dana treba kupovati poklone, jer se energija ovog broja povezuje sa mističnim uticajima.

Broj 18 – smatra se da ovog dana ne treba kupovati nove stvari, jer neće imati kvalitet kakav smo očekivali, zbog čega  sebi možemo pokvariti raspoloženje.

Broj 20 – ovo je idealan dan za kupovinu nove obuće. Veruje se da će cipele kupljene ovog dana privući dosta dobrih puteva za osobu.

Broj 21 – energija ovog dana odlična je za nove poslovne projekte. Ovo je broj liderstva, muške energije i manifestuje kvalitete odgovornosti.

Broj 29 – ovog dana idealno je kupiti nešto novo, jer se smatra da će privući sreću u život osobe.

Broj 30 – prema numerologiji ovaj dan je odličan za kupovinu kristalnih ili staklenih predmeta .

Broj 31 – ovog dana treba izbegavati kupovinu poklona za voljenu osobu, jer tada vlada energija pasivnosti i nezadovoljstva. Ovo je dan koji crpi dosta energije i ne donosi veliku sreću.

Facebook Comments