Kakvu simboliku imaju skakavci u snu

Skakavci u snu nose simboliku upozorenja. Iako postoji veoma raznoliko tumačenje snova o skakavcima, njihovo značenje uvek upućuje na snivačev položaj u svakodnevnom životu i određene lekcije koje će doći često kroz neprijatne događaje.

 

 

Veliki skakavac u snu ukazuje da osoba mora povesti više računa o svom ponašanju ili izgovorenim rečima. Ovaj san naznaka je nepouzdanosti u ljubavi. Prema nekim izvorima tumačenja veliki skakavac u snu može biti naznaka ogromnih problema za žensku osobu. Zeleni skakavac u snu simbol je zastoja i može predstavljati kraj ljubavnog partnerstva.

Ukoliko osoba sanja puno skakavaca to je predznak predstojećih izdataka i promena koje će doći veoma brzo. Ako je snivač u snu video uginulog skakavca u travi to simbolizuje manjak vitalnosti, moguće probleme sa zdravljem i poslom.

Skakavci koji su  snivačevom snu bezopasni simbolišu neprijatna dešavanja u životu. Ovi insekti u snu predskazuju i moguće velike novčane gubitke i neprijatnosti.

Skakavac u snu takođe upućuje na lepe i zanimljive stvari iz svakodnevnog života koje snivač propušta.

Prema opštoj simbolici skakavci predstavljaju tajne, ogovaranja i neprijatelje. Svaki san o ovim insektima upozorava snivača na veću samodiciplinu i neophodan oprez od neprijatelja.

Ukoliko u snu snivač ne može uhvatiti skakavca to upućuje na vid manipulacije i nedefinisanih odnosa sa određenim osobama. Potraga za skakavcima u snu označava snivačevo suočavanje sa veoma tegobnim situacijama.

Ako je u snu skakavac na lepoj zelenoj livadi to upozorava na veći oprez vezan za dokumenta.

Ubijanje skakavca u snu smatra se dobrim za snivača, jer dolazi razdoblje oslobađanja od briga i teškoća.

Skakavac na knjizi ili dokumentima u snu sluti na neizbežne gubitke.

Za ženske osobe koje nemaju svog saputnika, san o skakavcima nagoveštava poznanstvo sa muškoom osobom teške naravi.

U modernijim formama tumačenja snova skakavac se odnosi na ograničenja nametnuta od strane drugih osoba.

Pozvati druge ljude u snu da vide skakavce ukazuje na nepouzdanost. Budite oprezni sa kim delite svoje tajne.

Facebook Comments