Karmički Put duše i Numerologija

Svaki datum rođenja ima svoj univezalni kod, svoju energiju i vibraciju. Uz pomoć određenih tehnika i metoda u numerologiji svako od nas može saznati Karmički Put duše, sopstvene potencijale i želje. Osim toga, Karmički Put duše pokazuje  sve one blokade, karmička uticaje koje deluju na život osobe. Cilj ove tehnike je da osoba otkrije svoju suštinu u ovom svetu, sazna duhovne darove i oslobodi se ograničenja.

 

 

Broj 1 – Karmicki Put duše

Kada je broj 1 vaš karmički put duše onda to govori o kreativnoj prirodi, želji da stvarate, ali i da pomažete drugima. Ovde Sunce ima jako naglašen uticaj, pa ljudi sa ovim brojem imaju dobru i stabilnu energiju. Često se dešava da dolaze u kontakt sa osobama koje imaju naglašen broj 4 u svom datumu.  Srećan dan za ovaj broj je 1, korišćenje meditacija i prihvatanje odgovornosti.

Broj 2-Karmički Put duše

Kada je broj 2 vaš karmički put duše onda to govori o naglašenoj emotivnoj prirodi ali i interes za materijalno. Mesec ovde ima jak uticaj, pa je ponedeljak povoljan i srećan dan kada je ovaj broj u pitanju. Osobe sa ovim brojem  imaju poteškoće da se harmonizuju.  Meditacija sa kristalima i boravak u prirodi mogu im pomoći da vrate sklad i ravnotežu.

Broj 3-Karmički Put duše

Kada je broj 3 vaš karmički  put duše onda to govori o naglašenoj želji za materijalnim stvaranjem. Osobe sa ovim brojem treba da nauče da život nije samo u fizičkom aspektu, već i samorazvoju i jačaju duhovnosti. Zbog osetljive zdravstvene prirode i čestih premora preporučuju se određeni tretmani poput masaža kako bi se energija harmonizovala.

Broj 4-Karmički Put duše

Kada je broj 4 vaš karmički put duše to govori o osetljivoj i veoma zatvorenoj prirodi.  Osobe sa ovim brojem u ovom životu određen periodu života mogu provesti u osami ili duhovnom radu. Od svih brojeva, 4 pored 7 spada u broj najsuzdržanije energije. Mnogi negativne posledice u njihovom životu ukazuju da oni prethodno moraju dobro razmotriti svoje postupke.

Broj 5-Karmički Put duše

Kada je broj 5 vaš karmički put duše to govori o želji da vaš život bude u skladu sa duhovnim ubeđenjima. Obično se dešava osobama koje imaju ovaj broj da budu zaboravljene od svoje porodice ili da nemaju podršku. Rad na jačanju sopstvenog Ja, ali i materijalno stvaranje koje će dati određenu sigurnost je neophodna kako bi se postigao sklad. Ovim osobama se preporučuje neki vid meditacije.

Broj 6-Karmički Put duše

Kada je broj 6 vaš karmički broj puta to govori o naglašenoj samodisciplini, ali i potisnutim željama. Dosta karmičkih događaja ovim osobama mogu doneti život u celibatu ili ljubavna razočarenja. Najbolji način da se dođe do uravnoteženja je izbegavanje potiskivanja emocija u sebe, pojačana dinamika, druženje i duhovnost.

Broj 7-Karmički Put duše

Kada je broj 7 vaš karmički put duše to govori o mnogim iskustvima i nemogućnosti da se savladaju određena ograničenja na materijalnom planu. Kod ovih osoba izražen je tendencija dogmatskog načina razmišljanja. Veća samodisciplina i prepoznavanje pravih prilika doneće im uravnoteženiji i skladniji život.

Facebook Comments