Karmički uticaji u Tarot kartama Četvrti deo

Osobe koje su rođene 12 pripadaju energiji karte Obešeni čovek.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 12 poistovećuju se sa kartom Obešeni čovek u tarotu. Ova karta prikazuje specifičan pogled na život. Karta Obešeni čovek upućuje na određene zadatke koje je osoba kroz karmu prenela u ovaj život. Zadatak ovih osoba je da daju nesebičnu podršku drugima.

obeseni-242x419

Ovo je karta jedinstvenih, novih i drugačijih ideja. Osobe čija se energija podudara sa brojem 12 prikazuje nesebičnost u delovanju. Karmički uticaji u Tarot karti Obešeni čovek mogu se sagledati u velikoj ljubavi, pažnji i brizi prema drugima. Kod osoba čija je karta pod brojem 12 veoma je važno da uživaju i zabavljaju se u slobodno vreme, kako ne bi postali suviše opterećeni određenim okolnsotima ili prevelikim obavezama. Kroz nova iskustva oni stiču veliku životnu mudrost. U negativnom kontekstu karmički uticaji kroz kartu Obešeni čovek mogu se manifestovati  u smislu patnje, nedostatka akcije, pasivnost ili apatičnog ponašanja. Osoba se mora čuvati manipulacije drugih ljudi, dominantnih ličnosti i negativnog razmišljanja.

Osobe koje su rođene 13 pripadaju energiji karte Smrt.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene sa energijom broja 13 poistovećuju se sa kartom Smrt u tarotu. Ova je karta transformacije i ponovnog rođenja. Osobe čiji datum se podudara sa kartom Smrt često imaju moćne transformacije na individualnom planu. Karmički uticaji u Tarot karti Smrt  prikazani su kroz  promene i obnovu. Ona doprinosi regeneraciji starih obrazaca i formiranju novih, naprednijih  formi. Osobe koje nisu spremne za promenu, mogu dugo stagnirati, voditi monoton i jednoličan život. Ovo je karta ekstremnosti, izdržljivosti i interesa. U negativnom smislu karta Smrt može predstavljati agresivnu energiju, mržnju i nemogućnost fokusiranja ka pravim ciljevima. U karmičkom smislu može se manifestovati kroz veliku dozu okrutnosti, hladnokrvnosti i besa.

Osobe koje su rođene 14 pripadaju energiji karte Umerenost

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 14 poistovećuju se sa kartom Umerenost u tarotu. Energija ove karte upućuju na vid ozdravljenja. Ova karta je pokazatelj bogatih unutrašnih osećaja, emocionalne stabilnosti i zrelosti. Osobe sa brojem 14 su nežne, osetljive, emocionalne. One imaju izraženi smisao za sve vrste umetnosti. Karmički uticaji u tarot karti Umerenost prikazani su kroz razne vrste dešavanja na umetničkom planu. Ova karta upućuje na jake kontakte sa osobama koje žive u drugim zemljama i uspešnu karijeru u inostranstvu. U karmičkom smislu, ove osobe mogu se baviti alternativnim načinima lečenja i jedinstvenim stilom života. U negativnom kontekstu karme, ova karta upućuje na veliku neumerenost, nedostatak kreativnih potencijala, neznanje, nedostatak poverenja u sopstvene veštine i opterećenost prošlošću.

Osobe koje su rođene 15 pripadaju energiji karte vrag.

Karmički uticaji u Tarot kartama: Osobe koje su rođene  sa energijom broja 15 poistovećuju se sa kartom vrag u tarotu. Ovo je karta koja pokazuje uživanje u fizičkom smislu. U karmičkom smislu, sudbina ljudi sa brojem 15 obeležena je jakom energijom, kao i mnogobrojnim mogućnostima. Veoma često ove osobe mogu osetiti sve slabosti drugih ljudi. Oni su veoma intuitivni, njihova percepcija je izuzetno jaka. U karmičkom smislu, njihov cilj je da istraže duhovna područja svog života i poprave sve slabosti ili nesavršenosti. Karmički uticaji u Tarot karti vrag mogu se sagledati u mnogim iskušenjima koje će osoba imati tokom života. Oni moraju savladati svoje nesavršenosti i istaći svoju veselu i energičnu prirodu. U negativnom kontekstu karme, karta vrag predočava osobu koja može provesti život u velikoj neumerenosti ili neskladu.

 

Facebook Comments