Karta Neiskrenost – pokazatelj izdaje i laži (Ciganske karte)

U ciganskom špilu karta Neiskrenost prikazana je slikom mačke koja sedi na drvenoj kutiji i zmije koja  namerava da je napadne. Karta Neiskrenost predstavlja planetu Mesec i element Vode. Simboli koji su ovde prikazani imaju sledeća značenja: mačka se odnosi na prevaru, laži i izdaju, zmija predočava na obmanu, zabludu i varanje. Merdevine koje se nalaze iza leđa mačke na ovoj karti označavaju priliku da se kroz mudrost reše određene situacije.

Uopšteno, karta Neiskrenost povezana je sa iskustvom, intrigama, problemima na poslovnom planu i licemerstvom drugih ljudi kojima je osoba okružena. Po pitanju ljubavi, ova karta ukazuje na neiskren pristup partnera, skrivanje tajne ili neverstvo. U segmentu rada i poslovanja označava prevare i nepravednost. U području zdravlja govori o problemimam vezanim za žuč.

Elementi varanja i zloupotrebe poverenja smatraju se glavnim obeležjem karte Neiskrenost. U tumačenju upozorava na prisutnost iluzija i neophodnog traženja rešenja kako bi se izašlo iz sadašnje situacije. Ukoliko je okružena povoljnim kartama tada je naznaka brojnih veština u oblasti komunikacije, diplomatičnosti u pregovaranju sa drugima. Međutim, ako je okružena kartama sa nepovoljnim značenjem onda označava mnoge laži i neiskrenost.

Kombinacije u tumačenju :

Karta Neiskrenost – Postojanost: naznačava da je osoba zaštićena od opasnosti i izdaje.

Karta Neiskrenost  – Ljubomora: opisuje nepoverenje i sumnjičavost u osobe koje su svojim lažima i manipulacijama želele da ostvare sopstvenu dobit.

Karta Neiskrenost  – Gubitak: preokupljenost i strah zbog određene štete. Označava i mogući prekid odnosa ili prijateljstva.

Karta Neiskrenost  – Dete: teške i problematične situacije sa decom.

Karta Neiskrenost  – Ljubavnik ili Ljubavnica: opisuje ljubavni odnos i vezu u kome je partner neiskren, sklon prevarama i lažima.

Karta Neiskrenost  – Poseta: naglašava aspekt dualnosti i promenljivosti.

Karta Neiskrenost  – Iznenadna sreća: veliko razočarenje i izdaja od bliske osobe.

Karta Neiskrenost  – Venčanje: govori o dugotrajnom ljubavnom partnerstvu sa osobom koja nije najbolji izbor za zajednički život.

Karta Neiskrenost  – Nesreća: događaj koji će poremetiti dalji tok sudbine.

Karta Neiskrenost  – Dar: odbijanje ponuđene prilike ili poklona.

Karta Neiskrenost  – Oficir: govori o prisutnim zabludama vezanim za oblast karijere i profesionalni napredak.

Facebook Comments