Karta Oficir – pokazatelj stabilnosti i dominacije (Ciganske karte)

Karta Oficir smatra se jednom od kontraverznijih jer sa jedne strane označava aspekt racionalnosti, dok sa druge strane najavaljuje teškoće u poslovnom smislu.

Slika na ovoj karti prikazuje mladića u plavoj uniformi. Značenje ostalih simbola na karti: naočari se povezuju sa intuicijom i instinktom, uniforma se odnosi na postojanost, dok mač ukazuje na borbenost. U astrološkom smislu predstavlja planetu Mars i element vatre.

Karta Oficir označava muški arhetip, element superiornosti, dominacije, snage, discipline, nepopustljivosti i dostojanstva. Ona nam predočava da moramo biti aktivniji u rešavanju postojećih problema i ukazuje da ne smemo dozvoliti da se situacija razvija u pogrešnom smeru. U tumačenju karta Oficir takođe označava susret sa uniformisanim licem.

U segmentu ljubavi  žneskoj osobi najavljuje susret ili početak kontakta  sa stabilnim i odlučnim muškarcem. Po pitanju posla odnosi se na rad koji je povezan sa uniformom, dugoročnim zaposlenjem i profesionalnom stabilnošću. U zdravstvenom području prikazuje probleme sa kičmom, proširenim venama i reumom.

Ako se nalazi u okruženju karata sa pozitivnim značenjem tada govori o snazi, stabilnosti, praktičnosti, poštovanju, borbenosti, dobroj organizaciji, pouzdanosti, promeni u poslu, iskrenom prijatelju, ozbiljnosti i diciplini. Ukoliko je u okruženju karata sa negativnim značenjem  tada naglašava teškoće, dominantne šefove, ljubomoru, netrpeljivost, laž, nepopustljivost, nedostatak mudrosti i nerazumevanje.

U zavisnosti od kombinacija karta Oficir ima sledeća značenja:

Karta Oficir i Stalnost prikazuju stabilnost u poslovnom području i dobre odluke.

Pored karte Veselje najavljuje period radosti, pozitivan pomak u poslovanju i ostvarenje novog poslovnog kontakta.

Sa kartom Putovanje označava odlazak na put sa muškom osobom, napredak, nove mogućnosti i pozitivan ishod situacije.

U kombinaciji sa kartom Dete odnosi se na donošenje važnih životnih odluka i potencijalne brige u profesionalnom segmentu.

Ako je sa kartom Misao označava prolazne probleme i brige.

Karta Oficir i Ljubav najava su početka veze sa osobom koja se bavi istim ili sličnim zanimanjem.

Ukoliko je pored karte Neprijatelj to označava prisutnost osobe koja je protiv vas. Može prikazivati zavidnog kolegu ili poslovnu konkurenciju.

Sa kartom Nesreća  označava problem sa policijom i nesuglasice u porodičnom životu.

Sa kartom Smrt simboliše razdoblje dugoročnih problema.

Zajedno sa kartom Sveštnik odnosi se na stabilnost, više uspeha i rad koji je povezan sa crkvom ili duhovnom područjem.

Pored karte Poseta označava važan susret sa osobom koja ima visoku poziciju u društvu.

Ako je sa kartom Novac onda predstavlja povišicu, napedak i prosperitet.

U kombinaciji sa kartom Lopov govori o otkrivanju krađe i novim saznanjima.

Karta Oficir i Gubitak odnose se na završetak poslovne saradnje, gubitak posla, prekid partnerstva, završetak ljubavne veze i smanjenu vitalnost.

Facebook Comments