Kineski horoskop 2018 – Bivo

Bivo – rođeni  1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Kineski horoskop za znak Bivola predviđa da će 2018. godina doneti dosta promena u njihov život. Pod uticajem elementa Vatre i vladavine znaka Majmun, nova 2018 omogućava Bivolu da ostvari poboljšanje i postigne uspeh u mnogi područjima.

To će biti razdoblje formulisanja novih ciljeva i strategija, kao i njihove realizacije. Za Bivola, radikalne promene najpre se mogu očekivati u polju emocija, ljubavi i partnerskih odnosa. Iako će 2018 biti povoljna godina za ovaj znak, u rešavanju nekih prepreka treba imati što praktičniji pristup.

Bivo mora koristiti svoju unutrašnju snagu, intelektualne sposobnosti i intuiciju koje će mu omogućiti da donese dobre odluke i napredak. Tokom 2018. godine treba izbegavati započinjanje sudskih sporova  ili tužbi. Na porodičnom planu situacija će tokom 2018. godine biti harmonična i skladna, bez većih tenzija i nesporazuma.

Na poslovnom planu, Bivo ulazi u razdoblje veće ravnoteže , inovacija i nagrada, što će kod mnogih osoba u radnom okruženju izazvati zavist. Takođe, godina Vatrenog Majmuna donosi mogućnost zapošljavanja i razvoja u području karijere.

Na finansijskom planu potreban je malo veći oprez, posebno u periodu avgusta. Ovaj znak mora voditi više računa o ulaganju novca. Krajem  2018. godine Bivo se može suočiti sa izvesnim finansijskim izazovima, pa treba smanjiti  nepotrebne izdatkei rasipanje novca.

Energija godine Vatrenog Majmuna donosi Bivolu mogućnost važnih poznanstava i novih prijateljstava. Bivo će imati pomoć i podršku od starije osobe koja će mu puno pomoći na poslovnom i privatnom planu.

Godina vatrenog Majmuna znaku Bivola donosi mnoge mogućnosti u ljubavi. Zauzete osobe će ojačati postojeće veze. Za sve one koji su bračnim zajednicama mesec jun i oktobar doneće izvesne konflikte, pojačanu ljubomoru, kritike, kao i veće nesuglasice. Ovo posebno može negativno da se odrazi na mlade bračne parove. Što se tiče usamljenih osoba rođenih u znaku Bivola, 2018. godina donosi mogućnost važnog poznanstva na radnom mestu, kao i ulazak u romantično partnerstvo.

Kineski horoskop za znak Bivola na zdravstvenom planu ukazuje da će stres biti jedan od najvećih uzročnika problema. Problem sa mišićima i premorom biće najviše naglašeni. Bivo mora težiti održavanju dobre forme i pravilnoj ishrani koja će pozitivno uticati na njihovu vitalnost.

Uopšteno, vladavina Vatrenog Majmuna  tokom 2018. na znak Bivola imaće pozitivan uticaj, doneti brojne promene i nadahnuće za postizanje individualnih ciljeva.

 

Facebook Comments