Kineski horoskop – Konj

Konj – rođeni 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Prema predviđanju kineskog horoskopa, 2017 ovom znaku doneće mnoge mogućnosti za napredak i uspeh. Osobe rođene u znaku Konja sa lakoćom će savladati prepreke i izazove na svom putu.

Godina Vatrenog Majmuna ukazuje da će Konj biti nagrađen za svoj trud i zalaganje. To je vreme kada Konj mora biti odlučniji u donošenju odluka i spremniji za rizik, jer 2017 ovom znaku ne donosi opasnosti.

Energiju treba koristiti za usavršavanje projekata, ostvarenje ciljeva i proširenje poslovnih aktivnosti. Periodi nesigurnosti i neodlučnosti mogu se javljati povremeno, ali tada se ne treba prepuštati sumnjama, već hrabro nastaviti sa ispunjavanjem ciljeva. Period 2017. godine Konj treba da iskoristi za intelektualno usavršavanje i poboljšanje svojih veština.

Osobe koje se bave privatnom delatnošću do prolećnog perioda mogu imati izvesne izazove na finansijskom planu, pa tada problemima  treba pristupiti ozbiljnije. Ovaj znak naći će način da smanji postojeća dugovanja, vrati kredite i pozajmice.

Tokom 2016. godine Konj se može suočiti sa izvesnim kašnjenjima ili manjim pravnim problemima. Ovaj znak kineskog zodijaka u predstojećem periodu mora biti dosta skoncentrisan u području rada, jer rastrzanost u privatnom životu može se negativno odraziti na karijeru i rezultirati neuspehom u realizaciji poslovnih projekata.

Na porodičnom planu u 2017. godini Konj će na jednostavan način pronaći rešenje za  određene nesuglasice i probleme.

Iako će 2017. godina biti relativno dobra za znak Konja, u ljubavi ovaj znak može se suočiti sa dosta nerazumevanja od strane partnera. Takođe, konflikti, razmirice i svađe mogu doprineti odvajanju od bračnog saputnika.

Vladavina Vatrenog Majmuna ovom strastvenom znaku ne donosi sklad u romantičnom partnerstvu, pa mnogi supružnici neće uspeti da da reše nesporazume i poprave situaciju. Usamljene osobe u ovom znaku imaće priliku da zasnuju novu vezu u letnjem periodu, ali zbog mnogih iskušenja koja će dominirati, biće nemoguće održati sklad i harmoniju.

Na zdravstvenom planu energija ovog znaka biće pojačana tokom cele 2017. godine. No, akcenat treba staviti na pravilnu ishranu, izbegavanje masne hrane i  svakodnevno vežbanje.

Facebook Comments