Kineski horoskop – Majmun

Majmun – rođeni 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Kineski horoskop predviđa da će osobe rođene u znaku Majmuna tokom prve polovine 2016 imati veliku duhovnu pomoć. S’ obzirom da je 2017. godina pod vladavinom Vatrenog Majmuna, ovaj znak imaće dosta mogućnosti za napredak, naročito  u sferi rada i karijere. Mnoge prepreke biće uklonjene, a period meseca avgusta  biće izuzetno povoljan.

Sve od početka letnjeg perioda pa do septembra 2017. godine znak Majmuna mora biti predaniji, istrajniji u svojim ciljevima i ne sme odustajati od ostvarenja svojih planova. No, sa druge strane prioritete nikako ne treba zapostavljati, a pomoć i podrška bliskih osoba biće od velikog značaja.

U sferi poslovanja ovaj znak kineskog zodijaka moraće da završi sve započete projekte. Sve one osobe koje se bave privatnim poslom mogu napraviti novu saradnju sa inostranstvom, što će biti idealna prilika za prosperitet. Razdoblje juna meseca ovim osobama donosi veliku pomoć i podršku drugih ljudi. Inače, godina vladavine Vatrenog Majmuna za ovaj znak daje mogućnost velikih putovanja.

Na porodičnom planu, Majmun će ispraviti mnoge načinjene greške i shvatiti koliko je važna podrška i pomoć najmilijih. Ovaj znak tokom 2017. godine proširiće svoj krug prijatelja što će za neke imati ključan značaj.

Na finansijskom planu kineski horoskop za 2017. godinu sugeriše da će Majmun biti veoma profitabilan, naročito od meseca februara pa sve do maja. Poboljašanje strategije i nove ideje omogući će Majmunu da zaradi više novca. No, veći oprez potreban je u letnjem periodu kada zbog nesigurnih investicija ovaj znak može doživeti izevsne gubitke. Majmun treba da investira samo u one projekte koje će mu doneti sigurnost u budućnosti.

Za Majmuna, kineski horoskop predviđa da će tokom zadnja tri meseca 2016 biti aktuelni neočekivani događaji i situacije. Ovo se posebno odnosi na promene koje ovaj znak uopšte neće očekivati. Inače to će biti i najvažnije razdoblje za Majmuna.

U ljubavi 2017. godina usamljenim predstavnicima ovog kineskog zodijaka donosi mogućnost veoma važnog poznanstva koje se može desiti na nekom društvenom okupljanju.  Majmun će u 2017. godini osetiti veću potrebu da se skrasi i ostvari dugoročno ljubavno partnerstvo. Zauzete osobe će ojačati svoje veze i postići više stabilnosti na ovom planu. Inače, 2017. godina, odnosno, prvi meseci, osobama u ovom znaku donose mogućnost proširenja porodice. Kineski horoskop za ovaj znak predočava na važnost korišćenja novih prilika i zaboravljanje loših iskustava iz prethodnog perioda. Ovo se posebno odnosi na izgradnju novih veza i ljubavnih odnosa.

Na zdravstvenom planu, Majmun će tokom 2017. morati da bude veoma oprezan. Pad imuniteta, grip, prehlade, nedostatak vitamina, problem sa kostima biće moguće zdravstvene tegobe za ovaj znak kineskog zodijaka.

Facebook Comments