Kombinacije u Tarot kartama (karta Kočija)

Kombinacija karte Kočija u uspravnom položaju sa ostalim Tarot kartama simboliše inicijativu i pokret, putovanje, posesivnost, pogrešan put, oprez, iluzije i važne događaje vezane za budućnost.

02082012033613-o-tarot-karta-kocija

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Budala simboliše nova iskustva, situaciju koja će krenuti u nepredviđenom pravcu, odlazak iz porodičnog doma i opasnosti.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Mag predstavlja  nove projekte, brz gubitak volje i interesovanja za trenutne događaje, aroganciju, putovanje i potencijalne zdravstvene probleme.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Visoka sveštenica ukazuje na jake emocije, fokusiranost ka cilju, promenu posla ili mesta boravka i razumevanje drugih osoba nakon otkrivanja neke lične tajne.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Carica označava snažne želje, realizaciju planova, odlazak na put sa ženskom osobom, uspeh u poslu i stizanje do planiranog cilja preko ljubavnog partnera.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Car odnosi se na obnovu, netoleranciju, mogućnost novog poslovnog ugovora, veću kontrolu i razvijanje duhovne energije.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Sveštenik ukazuje na energiju harmonije, veće unutrašnje samopouzdanje i pozitivan ishod situacije.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Ljubavnici simboliše želju da se savladaju prepreke, razumevanje među ljubavnim parom, završetak konfliktnih situacija u odnosu i odlazak na putovanje sa voljenom osobom nakon stupanja u zvanični brak.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Snaga predstavlja opasnosti i prepreke koje se mogu naći pred osobom pre stizanja do cilja i neodlučnost.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Pustinjak predskazuje životno nezadovoljstvo zbog usamljenosti ili odbijanje neke osobe, promene koje će biti odložene i manjak duhovnosti.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Točak sreće upućuje na promene koje će se brzo odvijati, prilagođavanje, daleko putovanje i uspeh u umetničkim poslovima.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Pravda otkriva prepreke, stupanje u brak zbog finansijskog interesa, nepravdu, ljubavnog partnera koji ima jaku energiju ili zaštitu, pobedu u sudskom postupku i smetnje.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Obešen čovek ukazuje na opasnost tokom putovanja, povrede, izdaju, posesivnost i pomoć osobama koje će se naći u nevolji.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Smrt simboliše osamljivanje, konflikte, težnju za promenom, osvetu i rastanak.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Umerenost predstavlja kratka putovanja, oporavak nakon hirurškog zahvata i suzdržane emocije.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom vrag označava smetnje, prepreke, ograničenja, opasnost u saobraćaju od osobe koja je pod dejstvom alkohola i moguće amputacije na telu.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Kula odnosi se na mentalne blokade, nervno rastrojstvo, stradanje od ekspolozije, velike težine, poraze i gubitke.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Zvezda predstavlja uspeh u korelaciji sa drugima, uspeh u umetnosti i napredak.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Mesec odnosi se na putovanje, skriveno neprijateljstvo, pogrešne procene, neozbiljnost i nedostatak poverenja.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Sunce simboliše gracioznost, novo poznanstvo i potencijalnu opasnost od požara.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Sud predstavlja prepreke vezane za pravna pitanja, prijatelje koji iznenada postaju neprijatelji i promene.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa kartom Svet označava odlazak u inostranstvo, nove ugovore i stradanje povezano sa zimskim sportovima.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa elementima palica ( štapova ) označava loše raspoloženje, depresivna stanja, nedoslednost, povrede ili ranjavanje od vatrenog oružka.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa elementima pehara predstavlja pomirenje, tračeve, inicijativu neprijatelja i prepreke u poslovanju.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa elementima mačeva ukazuje na lošu intuiciju, iznenadni preokret situacije, uticaj negativnih energija, bolesti i neprijatnosti.

Tarot karta Kočija u kombinaciji sa elementima pentakli simboliše nedostatak mogućnosti, potencijalni odlazk u zatvor, lošu komunikaciju i ženske osobe lakog morala.

Facebook Comments