Lav godišnji horoskop 2016.

LJUBAV: Iza vas je bogata ljubavna godina kad ste mnoge stvari postavili tamo gde im je i mesto, pa ćete sada uživati u plodovima toga. Pred vama su meseci stabilizacije. Strasti će biti malo manje intenzivne, ali vaša duša jednako ispunjena kao i dosad. U domaćem kućnom okruženju   ili nešto povezano sa domom gdje živite, postojaće nemir ili situacije na koje nećete moći ostati ravnodušni. Moraćete se dodatno angažirati oko toga. Neće vam biti drago jer će vam to uzimati dosta energije, no od 8. mjeseca i na dalje i to se rešava. Zauzeti će uživati, a samci će znati što traže. Dobra Venera bit će u dane između 1.1. i 24.1., od 6.4. do 1.5., potom od 13.7. do 6.8. i ponovno između 19.10 i 13.11.

signe-lion
KARIJERA: Priznaćete sebi da ste se malo ulenjili, a delom i zbog toga što su vam neke okolnosti išle na ruku. Vaši poslovni apetiti neće biti ništa manji, ali sad ćete morati uložiti i više energije da bi postigli rezultate. Zato se probudite i krenite. Planete će vas podržati. Uran iz Ovna i Saturn iz Strijelca daće dobar vetar svim inventivnim, ali i dugoročnim poduzimanjima. No u svemu morate biti ekonomični sa svojim snagama, jer će vas Mars iz Škorpiona terati da budete gotovo pa agresivni i da forsirate stvari. Zato je važno primijeniti onu „strpljen,spašen“ i tri put promisliti pre nego što ćete učiniti. Tako će biti do leta, a onda je već lakše. Uslediće proširenje kontakata i nove dobre prilike.

ZDRAVLJE&SAVET: Do 8. meseca se štedite i dobro planirajte i organizirajte svoj život kako bi izbjegli nepotrebno umaranje, a od sredine leta i u nastavku možete gotovo sve. Ipak, pazite da ne postanete naporni drugima oko sebe.

Facebook Comments