Lav – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Verovatno ste učvrstili svoju vezu ili barem stav i sad se ne date ni levo ni desno. To što ove godine neće biti upečatljivijih tranzita po vašim ljubavnim poljima, ne znači da neće biti ni događaja. Naprotiv! Postoji nešto što se zove pomračenje ili eklipsa, a od njih 5 ove godine, čak 4 će se događati u vašem znaku ili pak u znaku Vodolije koji je vaše prirodno 7. polje odnosa i braka. 31.1.(Lunarna) i 11.8.(Solarna) u znaku Lava stavićee vas u iskušenja kako sebe postaviti u nekom odnosu, dok će 15.2.(Solarna) i 27.7.(Lunarna i totalna) u Vodoliji sigurno doneti dublja preispitivanja između vas i voljene osobe. Nakon što 9.11. Jupiter uđe u Strelca otvoriće se niz ugodnih društvenih i ljubavnih događaja. Dobra Venera razveseliće vas od 7.3. i 31.3. i od 14.6. do 10.7.

KARIJERA: Saturn i Pluton u vašem prirodnom 6. polju posla stalno će prema vama donositi zahteve u pravcu ozbiljnosti i profesionalnosti. Neće biti mesta za šalu na poslu, pa svoje duhovite komentare ostavite za slobodno vreme. Od 16.5. do 6.11. tranzitni Uran u Biku mogao bi prolazno prouzrokovati destabilizaciju vašeg statusa ili otvoriti neku priliku za promenu koja vam možda u početku neće biti ugodna. Sve u svemu, ove godine držite se sigurnih obrazaca poslovanja i ne izlazite iz zadanih okvira, a lestvicu ambicija stavite na donju nivo. Sve preko toga bit će dobitak. Ne zanosite se velikim idejama, arhivirajte ih za kasnije. Kad za to dođe vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno ćete se iscrpljivati više nego inače. Izlaz je u ekonomičnom trošenju snage. Ukratko, štedite se. Nađite disciplinu u sebi i odbacite brige, uživajte u onom što volite, ali sa merom. Ovo je godina treniranja karaktera.

 

Facebook Comments