Lav – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Iza vas je vreme promena u ličnim odnosima, pa sad možete mirnije broditi dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu napred, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo celu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete verovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari. Neki Lavovi i Lavice mogli bi postati roditelji, što će ih jako razveseliti. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može doneti ružičasti pogled na svet i nerealne procene. Inače, Venera vam je povoljna od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 02:11. do 26.11.

KARIJERA: Koliko će vas u ljubavi više manje pratiti sreća, toliko će u poslu zasijati. Već ste navikli na strog uspon na radnom mestu, ali ove će se godine na isto nadovezati i promene kojima ćete se, hteli, ne hteli, morati prilagođavati. Naime, 3 pomrčine ove će se godine odvijati u vašoj prirodnoj 6. kući posla, u Jarcu. Ako ste išta gurali pod tepih ili zabušavali, sad to više nećete moći. Stvari će se isterati na čistac, kriterijumi pooštriti i neke priče zatvoriti. Sve zato da bi se otvorile neke nove priče u drugačijim uslovima. Shodno tome, Uran u vašem prirodnom 10. polju karijere samo će dodatno pojačati promene. Budite budni i radite predano i disciplinovano.

ZDRAVLJE & SAVET: Osetljivost na stres pratiće vas većinu godine. Stoga usvojite neku od tehnika relaksacije i praktikujte je svaki dan. Takođe ne preterujte u konzumacijama i ne jedite staru hranu jer bi se mogli blago otrovati. Proveravajte rok trajanja namirnica i sve će biti u redu.

Facebook Comments