Lenormand karta Pas

Značenje Lenormand karti

18-pas

Lenormand karte kroz svoju tradicionalnu simboliku omogućavaju nam da saznamo i razjasnimo mnoge situacije iz svog života. Lenormand karte dobile su ime po poznatoj francuskoj proročici Marie-Anne Lenormand koja je predvidela sudbinu mnogim slavnim osobama. U Lenormand špilu ukupno postoji 36 karata čija simbolika je veoma jedinstvena i koja uvek predočava najvažnije poruke.

Lenormand karta Pas

Lenormand karta-Pas predstavlja vernost, odanost, požrtvovanje, iskrenu ljubav,mudrost, istrajnost, motivisanost i zaštitu. Ova karta povezana je sa aspektom predanosti i kreativnim akcijama. U tumačenju pokazuje sklad i harmoniju u određenom periodu života. Sve one situacije dobrog raspoloženja, sreće porodičnog zadovoljstva prikazani su kroz vrednost ove karte.

Kada je Lenormand karta Pas okružena kartama čije značenje je nepovoljno, onda simbolizuje izdaju, nepouzdanost, sebičnost, podle ljude, obmanu, spletke i kraj prijateljstva. Ukoliko se Lenormand karta Pas nalazi pored karti sa povoljnom simbolikom, tada označava podršku iskrenih prijatelja, talente, visok položaj u društvu i postizanje dobrih rezultata.

Ukoliko želimo da sagledamo uticaj ove karte na zdravstvenu situaciju, onda treba uzeti u obzir da ona predstavlja područje grla, creva i srčane bolesti. Oblast alternativne medicine ovde je naglašena, jer može dati pozitivne učinke u lečenju.

Vrednost Lenormand karte Pas povezuje se sa obnovom, istinskim prijateljstvom i tokom događaja. Ona prikazuje istinsku težnju za samospoznajom, konstruktivnom energijom i mudrošću koja daje zaštitu od impulsivnog delovanja ili neravnoteže. Način na koji se izražavamo, prikazuje naš karakter, narav i odraz je društvene komunikacije. Ovo je karta kroz koju se može sagledati kako osoba razvija svoje talente i kakve mogućnosti  ima da poboljša svoj poslovni položaj.

U kombinaciji sa drugim kartama, Lenormand karta Pas ima sledeća značenja:

Lenormand karta Pas – pored karte Sidro označava težnje i trud koji se ulažu u stizanju do cilja. U kombinaciji, ove dve karte su nagoveštaj oduglovačenja i čekanja.

Lenormand karta Pas – pored karte Knjiga predstavlja interese osobe. Ova kombinacija može biti pokazatelj komunikacije preko interneta.

Lenormand karta Pas – pored karte Srce simboliše vernost u ljubavi, iskrenog saputnika kome možemo verovati. U tumačenju, ove dve karte mogu simbolisati i prijateljstvo dve osobe koje će vremenom prerasti u ljubav.

Lenormand karta Pas – pored karte Planina ukazuje na pokidano prijateljstvo dve osobe. U kombinaciji, ove karte takođe su indikatori teškoća koje mogu približiti posvađane osobe.

Lenormand karta Pas u astrologiji povezuje se sa planetom Uran, razdobljem leta i periodom dužim od godinu dana. Ova karta ukazuje nam da sledimo svoju intuiciju, budemo iskreni prema sebi i drugima, kako bi bili u mogućnosti da otklonimo sve sumnje, neodlučnost i spremno se suočimo sa karmičkim izazovima na svom životnom putu.

Facebook Comments