Linija srca – značenje i opšte karakteristike

Liniji srca hiromanti pridaju veliku važnost. Ova linija ne samo što odražava emocije, ljubav i područje intimnost, ona otkriva vitalnost osobe, idealizam i njenu iskrenost. Ona počinje od kažiprsta i srednjeg prsta, a završava se u predelu oko malog prsta. Linija srca na fizičkom planu predstavlja kardiovaskularni sistem, dok se na emotivnom planu povezuje sa osećanjima osobe, sposobnošću da voli i načinom suočavanja kada su u pitanju ljubavni prevrati.

Ova linija takođe nam otkriva sve one podsvesne emocionalne ožiljke, počevši od perioda ranog detinjstva. Linija srca nam pokazuje sve one tajne vezane za sferu odnosa sa drugima i uticaje iz prošlosti.

O dužini linije srca prisutna su različita mišljenja. Ako je linija srca ekstremno duga to ukazuje na jaku impulsivnost osobe, ljubomoru i tendenciju jakog emotivnog vezivanja za partnera. Kratka linija srca predočava na neosetljive osobe.

Neprekinuta linija srca predstavlja veliku osećajnost, poštenje, iskrenost i pouzdanost. Ove osobe imaju vrlo saosećajnu prirodu.

Plitka linija srca može biti naznaka sebičnosti. Osoba je često zauzeta sobom i nema naglašene emocije u ljubavi.

Ako je linija srca tanka i duga to ukazuje na vrlo pasivan ljubavni život. Ove osobe veoma često smatraju da je život u zajednici težak i mogu biti sklone depresivnom raspoloženju.

Lančana linija srca naznaka je emotivno neuravnotežene osobe. Ovde ljubavna dugoročnost nije od ključnog značaja, a ljubavno partnerstvo može se vrlo lako prekinuti.

Ako linija srca počinje od predela srednjeg prsta onda predočava na egoistične poglede u ljubavi i fokus ka finansijskoj strani života.

Male crte koje se spajaju sa linijom srca predočavaju na veoma osetljivu i razdražljivu osobu.  Ako su te linije okrenute ka zglobu ruke to simboliše mnoga razočarenja vezana za seksualno područje.

Prekinuta linija srca naznaka je razdvajanja od voljene sticajem određenih životnih okolnosti ili događaja. Prisutnost slomljene linije srca označava velike gubitke koji mogu uključiti i smrt voljene osobe.

Krst na liniji srca označava upozorenje u vidu promena, nevolja, ali i mogućih materijalnih teškoća izazvanih od strane bliskih osoba.

Tačkice na liniji srca naznaka su ne mnoge srećne ljubavi. Zvezda na liniji srca predstavlja stabilnost u braku, dok simbol trougla naglašava logičan pristup i kontrolisanje emocija  u ljubavnim partnerstvima.

Facebook Comments