Ljubavna kompatibilnost u numerologiji

Među mnogobrojnim tehnikama proricanja, numerologija spada u jednu od najpopularnijih. Ova drevna ezoterična disciplina može se primeniti u različitim područjima. Osim što nam otkriva mnogo zanimljivih detalja vezanih za karakteristike, veštine, talente, temperament osobe, idealno zanimanje, mesečne ili godišnje prognoze, numerologija nam predočava na najbolje opcije u području ljubavi. Svaki broj ima određene vibracije i specifičnosti:

 

 

Brojevi 1, 4, 8, 9 – spadaju u niz  koji se povezuje sa psihičkom sferom.

Brojevi  4, 5,  8- povezuju se sa fizičkim aspektom.

Brojevi 2, 3, 6, 9  – povezuju se sa emocionalnom sferom.

Brojevi 1, 7, 4, 9, 8, 5 – odnose na sferu istraživanja.

Brojevi 2, 7, 9 – spadaju u niz intuitivnih.

Brojevi 3, 6, 9 – spadaju u niz umetničkih.

Da bi uz pomoć numerologije saznali koliko smo kompatibilni sa svojim partnerom, svako slovo svog i partnerovog imena i prezimena zamenite brojem koje odgovara toj numeričkoj vrednosti. Konačnu cifru svedite na jednocifren broj i zatim pogledajte interpretaciju.

Broj 1

Ovde je potrebno dosta vremena kako bi se savladali određeni izazovi i ojačalo postojeće partnerstvo. Strah od ponavljanja prethodnih grešaka ovde je izuzetno naglašen.

Broj 2

U ovoj vezi dominira aspekt harmonije i razumevanja. Komunikacija je od ključnog začaja i spremnost da se određeni propusti vremenom poprave.

Broj 3

Nedefinisani stavovi i želje mogu biti vrlo problematični u ovoj vezi. Donošenje odluka treba da bude zajedničko i na obostrano zadovoljstvo.

Broj 4

Zahtevnost i predrasude ovde utiču na stabilnost i dugoročnost odnosa. Za uspostavljanje čvrstog partnerstva odlučujuću ulogu imaju uzajamni stavovi i težnje.

Broj 5

Ovo je veza dve srodne duše. Međutim, u ovom odnosu treba izbegavati posesivnost i vršenje pritiska na partnera.

Broj 6

Neravnoteža u ovom partnerstvu dolazi od nedostatka razumevanja, prevelike ljubomore i posesivnosti. Budite realni u svojim očekivanjima i ne tražite nemoguće od svoje voljene osobe.

Broj 7

Iako su ovde dominantni aspekti stabilnosti, u određenim razdobljima partneri imaju otežanje u komunikaciji i ispoljavanju emocija.

Broj 8

Ambicioznost i realizacija obostranih interesa čine ovu vezu izuzetno dinamičnom i zanimljivom. No, ukoliko ne postoji spremnost za uzajamnu podršku i razumevanje, partnerstvo će biti prožeto elementima tenzije.

Broj 9

Tokom vremena ovo partnerstvo stiče potrebnu stabilnost. Međutim, partner može biti previše osetljiv i emocionalan, pa treba voditi računa o izgovorenim rečima, kako ga ne bi nenamerno povredili.

 

Facebook Comments