Ljubavna sinastrija – Neptun u aspektima

Ljubavna sinastrija pruža veoma zanimljive informacije koje nam omogućavaju da bolje upoznamo osobu sa kojom smo u vezi ili sa kojom želimo da uđemo u romantično partnerstvo. Ova tehnika bazira se na upoređivanju dve natalne karte, prikazuje emocionalnu kompatibilnost, sva ona područja gde treba biti dodatno oprezniji, više fleksibilniji kako bi se ostvario veći sklad.

Ljubavna sinastrija predočava takođe na područja u kojima postoji nekompatibilnost i gde treba napraviti više kompromisa. Pažljivim tumačenjem formiranih aspekata između planeta u natalnim kartama može se otkriti kakva će biti dinamika odnosa i na taj način omogućiti da napravimo vezu više učinkovitom i harmoničnom.

Neptun u sinastriji povezan je sa intuitivnim razumevanjem partnera, područjem mašte, kreativnosti, instinkta, romantike i dobrog emocionalnog slaganja. Ako je Neptun loše aspektovan u sinastriji tada uzrokuje zbunjenost, nejasnoće, sumnjičavost, promiskuitet jednog partnera, preterane fantazije, neobuzdanost, nepoštenje. U skladnim aspektima Neptun daje dobro seksualno slaganje, težnju ka jednakosti i konstruktivnost.

Ljubavna sinastrija – Neptun konjukcijia Venera

U partnerstvu dominira magnetska privlačnost, osećaj jake povezanost i naklonosti. Osobe imaju interes za umetnost, muziku, prirodu. Često dominira idealističko razmišljanja i lako se gubi dodir sa stvarnošću.

Ljubavna sinastrija – Neptun trigon Jupiter

Za ovu kombinaciju se smatra da doprinosi jačanju duhovnosti, otvaranju novih vidika i istraživanju. To je kombinacija koja daje više unutrašnjeg zadovoljstva, naglašava intelektualne kvalitete partnera.

Ljubavna sinastrija – Neptun kvadrat MC

Brojni nesporazumi u partnerstvu uzrokovaće jaku napetost i doprineti da odnos u velikoj meri bude neproduktivan. Ovo je aspekt koji ukazuje da osoba može narušiti reputaciju svog partnera i doprineti mnogim konfuzijama.

Ljubavna sinastrija – Neptun konjukcija  Jupiter

Ovde dominira zajednički interes za područje mističnog ili duhovnog. Ovaj aspekt ukazuje na međusobni podsticaj. Postoji interes za aktivnosti koje su povezane sa ezoterijom, meditacijom što može biti veoma važna osnova obostrano zadovoljstvo i unutrašnji razvoj.

Ljubavna sinastrija – Neptun opozicija Sunce

Iako u partnerstvu postoji jaka privlačnost, ovaj aspekt predočava na dosta nesporazuma, zbunjenosti i razočarenja. Nerazumevanje partnerovih motiva, prevelika osetljivost, nezrelost, nedostatak poštovanja  u odnosu umanjuje mogućnost ostvarenja dugoročnog uspeha.

Ljubavna sinastrija – Neptun  opozicija Venera

Ovo je aspekt jake privlačnosti i romantike, ali se smatra nepovoljnim za ozbiljnu vezu, jer može prouzrokovati mnoge zablude i nedostatak odgovornosti.

Ljubavna sinastrija – Neptun kvadrat Merkur

Kada se Neptun nalazi u kvadratu sa Merkurom to inicira veliki nedostatak poverenja u odnosu. Partneri ne dele iste snove, što  uzrokuje brojne frustracije, sumnje i razočarenja. U teškim situacija neće biti prisutna podrška što će samo dodatno narušiti odnos i dati više obeshrabrenja.

Ljubavna sinastrija – Neptun kvadrat Neptun

Prevelika razlika u godinama ili socijalni status u ogromnoj meri onemogućavaju uzajamno razumevanje u odnosu. Partneri ne dele iste vrednosti, njihova ubeđenja po pitanju morala i vere su potpuno drugačija.

Facebook Comments