Ljubavna sinastrija – Uran u aspektima

Ljubavna sinastrija pruža veoma zanimljive informacije koje nam omogućavaju da bolje upoznamo osobu sa kojom smo u vezi ili sa kojom želimo da uđemo u romantično partnerstvo. Ova tehnika bazira se na upoređivanju dve natalne karte, prikazuje emocionalnu kompatibilnost, sva ona područja gde treba biti dodatno oprezniji, više fleksibilniji kako bi se ostvario veći sklad.

Ljubavna sinastrija predočava takođe na područja u kojima postoji nekompatibilnost i gde treba napraviti više kompromisa. Pažljivim tumačenjem formiranih aspekata između planeta u natalnim kartama može se otkriti kakva će biti dinamika odnosa i na taj način omogućiti da napravimo vezu više učinkovitom i harmoničnom.

Uran u sinastriji pokazuje uzajamni podsticaj, nove ideje, područje zjedničkih interesa koja su najčešće u oblasti istraživanja, ezoterije ili okultizma. Planetu Uran obeležava tendencija ka iznenadnim i naglim promenama, odricanje od starih obrazaca i intelektualna nezavisnost. Ukoliko u sinastriji Uran formira neharmonične aspekte tada može uzrokovati nedostatak tolerancije, manjak razumevanja, napetost, destrukciju i nestrpljenje. U slučaju harmoničnih aspekata, Uran se odnosi na brojne kvalitete, intuitivno razumevanje u odnosu, dobro rasuđivanje, kreativnost i neobičan pristup.

Ljubavna sinastrija – Uran konjukcija Venera

U partnerstvu postoji jaka magnetska privlačnost. Ukoliko ova kombinacija nije pogođena teškim aspektima odnos će biti pun uzbuđenja, kreativnosti i zajedničkog interesa za mistično. Međutim, ovaj aspekt takođe inicira da rastanaki i odvajanje mogu biti potpuno neočekivani.

Ljubavna sinastrija – Uran konjukcija Uran

Osobe dele iste ideale i imaju slične životne ciljeve. U partnerstvu dominira dosta originalnosti i intelektualnog podsticaja. Takođe, odnos može biti obeležen mnogobrojnim i iznenadnim promenama.

Ljubavna sinastrija – Uran opozicija Mesec

Ova kombinacija donosi dosta iritacija u odnosu, frustracija i tendenciju ekscentričnog ponašanja. Nedostatak podrške, sklonost ka preterivanju, jaka osetljivost, iznenadna promena planova i prevelika nezavisnost jednog partnera može narušiti postojeću vezu i inicirati završetak.

Ljubavna sinastrija – Uran kvadrat Jupiter

Ova kombinacija nagoveštava da partnerstvo može biti vrlo uzbudljivo, ali takođe sa druge strane sugeriše na mnoga neslaganja po pitanju verskih ubeđenja i područja finansija. Uran u kvadratu sa Jupiterom  takođe ukazuje na težnju ka novim iskustvima koja vrlo često mogu biti vrlo opasna.

Ljubavna sinastrija – Uran opozicija Merkur

U ovoj kombinaciji postoji dosta zajedničkih interesovanja, ali zbog nedostatka praktičnosti partneri teško uspevaju da ostvare sklad. Partner se često može osećati veoma napeto i nema dovoljno razumevanja zbog čega veza može biti dodatno nepraktična i površna.

Ljubavna sinastrija – Uran konjukcija Sunce

Ovo je aspekt nekonvencionalnosti. Odnos je prožet uzbuđenjem, mnogobrojnim iskustvima i iznenađenjima. Ovde je veoma važno poštovati nezavisnost partnera i njegovu želju za slobodom.

Ljubavna sinastrija – Uran opozicija Saturn

Ova kombinacija u velikoj meri doprinosi nestabilnosti odnosa. Saturn je planeta koja se odnosi na strukturu, pravila i red, dok Uran simboliše nepredvidljivost i ekscentričnost. Nespremnost da se postigne kompromis i težnja jednog partnera da dominira doprinosi složenosti veze.

Ljubavna sinastrija – Uran opozicija Sunce

U odnosu mogu biti zastupljeni sukobi i konflikti. Da bi se prevazišle postojeće nesuglasice partneri moraju izbegavati nametanje ograničenja i tendenciju ka dominaciji. Ukoliko preovladavaju harmonični aspekti tada će veza biti zanimljiva, dosta dinamična i dominiraće želja za razmeniom novih ideja vezanih za područje nauke ili mističnog.

Facebook Comments