Ljubavno proricanje sa brojevima

Ljubavno proricanje sa brojevima je veoma zanimljiva i jednostavna tehnika koja može pomoći osobi da pronađe rešenje za određene situacije ili otkrije mogućnosti koje će je odvesti u pravom smeru. Ovaj vid proricanja sa brojevima možemo konsultovati onda kad se pojave ljubavne nedoumice, nesigurnost ili zbunjenost. To je tehnika koja se bazira na postavljanju pitanja i nasumičnom izvlačenju papira sa brojevima od 0 do 9.

 

 

Značenja:

Ljubavno proricanje – Broj 1

Trenutna situacija u ljubavi je povoljna. Nekada treba veći akcenat staviti na sopstvene želje i postizanje individualnih ciljeva.

Ljubavno proricanje – Broj 2

Više ljubavne predanosti i poštovanja može poboljšati aktuelni odnos. Koristite date prilike za stvaranje veće ljubavne harmonije. Za one koji su usamljeni pruža se prilika da upoznaju novu osobu.

Ljubavno proricanje – Broj 3

Ovo je period kada se više možete opustiti i uživati u ljubavnoj sreći sa partnerom. Dobro raspoloženje i optimizam pomoći će vam da savladate izvesne nesporazume sa partnerom. Usamljene osobe preko prijatelja mogu imati važno poznanstvo.

Ljubavno proricanje – Broj 4

Da bi se ostvario ljubavni sklad i harmonija potrebno je dosta zalaganja, predanosti i zrelosti. Ovo je period kada treba biti više strpljiv i tolerantan.

Ljubavno proricanje – Broj 5

Na ljubavnom planu aktuelna je energija pasivnosti. Da bi se odnos poboljšao treba težiti promeni svakodnevne rutine i tražiti načine koji će doneti više uzbuđenja i dinamike.

Ljubavno proricanje – Broj 6

Ovo je idealno vreme da se postojeće partnerstvo ojača. Sada treba donositi mudre odluke, izbegavati samovoljnost i sebičnost.

Ljubavno proricanje – Broj 7

U ovom periodu više vremene treba posvetiti sebi i indivudualnim aktivnostima. To će imati pozitivan uticaj na vas i aktuelnu vezu.

 

Ljubavno proricanje – Broj 8

Mnoge okolnosti mogu uticati na stabilnost odnosa. Sada treba biti dodatno oprezan, posebno ukoliko su prisutni problemi na poslovnom ili finansijskom planu. Za usamljene osobe ovo je odlično razdoblje u kome mogu započeti novu vezu.

Ljubavno proricanje – Broj 9

Intenzivna napetost i nervoza destabilišu postojeću vezu i mogu izazvati brojne konflikte, nesuglasice i nesporazume sa voljenom osobom. Sada treba biti promišljen u delovanju i izbegavati dodatno opterećenje partnera.

Facebook Comments