Magični rituali

Magični ritual sa čvorovima za  zaštitu doma

Rituali sa čvorovima spadaju u najednostavnije tehnike koje služe za odbranu od negativne energije, privlačenje prosperiteta i napretka. Za ovaj ritual potrebno je spremiti jednu žutu vrpcu ili čvršću traku, belu svećicu, biljku bosiljka u saksiji i mirisni štapić sandalovine.

Upaliti svećicu i štapić sandalovine.

Zatim napraviti dupli čvor na žutoj vrpci ili traki i njom privezati biljku bosiljka.

U sebi ili naglas treba izgovoriti sledeće:

“ Ovim čvorovima odbija se sve negativno i zlo od mog doma i života,

Dupli čvor zaštitiće moju kuću, moju porodicu od svake vrste negativne energije.“

Biljku sa žutom vrpcom ili trakom treba postaviti u blizini ulaznih vrata.

Nakon toga svećicu treba ugasiti, a mirisni štapić ostaviti da izgori do kraja.

 

Magični rituali

Ritual za uklanjanje negativne energije i uroka

Ovaj ritual služi za neutralisanje negativne energije i uroka. Nedostatak vitalnosti, apatičnost, pospanost i loše raspoloženje predstavljaju neke od simptoma koji se povezuju sa urokom i prisutnošću negativne energije. Ritual za uklanjanje negativne energije i uroka pomaže da se uklone postojeće loše energije. Da bi izveli ovaj ritual potrebno je uzeti tri kašike morske soli, jedan beli tanjir i tri manja komada uglja.

Tri komada uglja staviti pored morske soli na beli tanjir koji će biti sedam noći iznad mesta gde spavamo. Sedme noći  ugalj i so izručiti u kesu, no, tom prilikom sadržaj ne treba hvatati direktno rukama. Narednog jutra ovu kesu treba baciti na mesto gde se reka račva. Ritual za uklanjanje negativne energije i uroka traje 21 dan, tj,  menjati sadržaj soli i uglja nakon sedam dana. Ali, tanjir sa ugljem i solju tokom ostalih dana treba da bude ispod kreveta gde se spava. Nakon završenog rituala svi negativni simptomi bi trebalo da nestanu. Inače, ovaj ritual je veoma moćan pokazatelj da li je kod osobe  bio prisutan neki oblik negativnih vibracija.

Facebook Comments