Magični runski talismani Drugi deo

Magični runski talismani: runa Ehwaz koristi se kao talisman za zaštitu od veštica, zlih sila i svih onih situacija u kojima je ugrožena energija osobe. Ovaj magični runski talisman može se postaviti za zaštitu vrta.

Runski-talisman-za-ljubav-_slika_O_6590741-300x225

Magični runski talismani: runa Nauthiz služi za uspešno savladavanje tegoba i svih životnih iskušenja. U moderno vreme spada u jedan od najkorišćenijih talismana za privlačenje ljubavi kod osoba koje su usamljene.

Magični runski talismani: runa Tîwaz služi kao talisman za uspešno dobijanje sudskih parnica. Ova runa podstiče prikupljanje nagrada pri velikom uloženom trudu.

Magični runski talismani: runa Perth pomaže u boljem karmičkom povezivanju sa drugima. Ona se nadovezuje za simbol materice kod žene pa se često smatra talismanom za uspešan porođaj.

Magični runski talismani: runa Odal služi kao pomoć pri zaštiti doma i imovine. Ovaj magični runski talisman koristi se za jačanje materijalne stabilnosti.

Magični runski talismani: runa Algiz služi kao talisman u zaštiti od demona, uroka i zlog oka. Ova runa ojača povezanost sa duhovnim svetom.

Magični runski talismani: runa Eoh koristi se za kao talisman za uspeh u sportskim takmičenjima. Energija ove rune je veoma jaka pa je treba koristiti samo onda kada osoba ima veliku nesigurnost u vezi ishoda komplikovane situacije.

Magični runski talismani: runa Sowilo koristi se kao talisman protiv zlih očiju i uroka. Energija ove rune pomaže u pojačanju vitalne energije i inicira dinamiku.

Magični runski talismani: runa Lagu pomaže pri jačanju vizija, proročkih sposobnosti i predviđanja. Ovaj talisman je veoma popularan kod žena, jer se smatra da može ojačati njihov šarm i lepotu.

Magični runski talismani: runa Teiwaz smatra se talismanom za uspeh i zaštitu od loših događaja. Kao magični runski talisman – runa Teiwaz se koristi za privlačenje ljubavi.

Magični runski talismani: runa Berkana služi za zaštitu trudnica, dece i pritv uroka. Njeno dejstvo je veoma jako pa se koristi kao talisman za lečenje alergija.

Magični runski talismani: runa Dagaz simboliše pomoć onda kada su osobi potrebne pozitivne promene. Runa Dagaz može pomoći da se uspešno završe sva ona pitanja koja su pod aspektom otežanja ili odugovlačenja.

Magični runski talismani: runa Mannaz smatra se idealnim talismanom za jačanje komunikacije u poslovnoj ili ljubavnoj sferi. Smatra se da ovaj talisman može pridoneti finansijskom prosperitetu u oblasti posla.

Facebook Comments