Magični runski talismani Prvi deo

Rune u prevodu označavaju “tajne“. U drevnim vremenima smatralo se da rune imaju mističnu energiju koja je služila za proricanje, ali i za privlačenje ljubavi, oblija i zaštite. Magični runski talismani imaju jak uticaj u ostvarenju različitih ciljeva koje težimo da ispunimo. Magični runski talismani mogu nam pomoći da privučemo u svoj život uspeh i ostvarimo sklad i harmoniju. U praksi, značenje magičnih runskih talismana je sledeće:

Runski-talisman-Cedra-1-500x505

Magični runski talismani: runa Uruz u sebi poseduje jaku mističnu energiju, pa se preporučuje veliki prez pri njenom korišćenju. Uticaj rune Uruz je u poboljšanju, osnosno, u težnji da se pokrenu pozitivne i radikalne promene.

Magični runski talismani: runa Fehu koristi se za privlačenje finansijskog uspeha i ostvarenja želja vezanih za materijalnu sferu. Ovaj magični runski talisman služi za privlačenje novih poslovnih prilika i uspešnog realizovanja ideja u sferi karijere.

Magični runski talismani: runa Thorn koristi se za zaštitu, neutralizovanje negativne energije i zaštitu od zlih uticaja. Ovaj magični runski talisman u moderno vreme simboliše zaštitu od svakodnevnog negativnog uticaja stresa.

Magični runski talismani: runa Gebo koristi se za zaštitu ljubavne ili bračne zajednice. Njena mistična energija ima uticaj i na jačanje poslovnog partnerstva.

Magični runski talismani: runa Isa koristi se u svim situacijama u kojima nam je potrebno vreme kako bi popravili trenutni neuspeh.

Magični runski talismani: runa Ash služi kao pomoć pri jačanju unutrašnje percepcije, vizija i ojačavanja intuicije. Ona je povezana sa ritualima, magijom i obredima.

Magični runski talismani: runa Raidho služi za zaštitu na putovanjima. Kao talisman njena upotreba je u sferi uspešnog suočavanja sa neprijatnim događajima tokom putovanja, kao i svih negativnih nepredviđenih dešavanja.

Magični runski talismani: runa Keno pomaže u nalaženju najboljih rešenja naročito u periodima velikih problema i iskušenja. Njena delotvornost je i u sferi buđenja ljubavne strasti.

Magični runski talismani: runa Wunjo pomaže u privlačenju materijalnog obilja i uspešnog realizovanja ideja. Njena moć sastoji se u tome da uvek manifestuje pozitivnu energiju oko sebe.

Magični runski talismani: runa Hagalaz smatra se idealnim talismanom za zaštitu od napada zlih sila. Veoma često se upotrebljava u magiji za ljubav.

Magični runski talismani: runa Inguz koristi se kao talisman za pojačanje seksualne moći i plodnosti. Ona pojačava energiju kreativnosti.

 

 

Facebook Comments