Majanski horoskop – emocije i ljubav – drugi deo

Majanski horoskop  – Majmun (10.01-06.02)

Ovo je jedan od najdruštvenijih znakova u Majanskom horoskopu. Glavne karakteristike koje ovde dominiraju su vesela priroda, kreativnost, druželjubivost, inicijativnost i dinamičnost. U području ljubavi  ovaj znak je dosta nestabilan i promenljiv. Najčešće, problemi mogu nastati zbog straha od emocionalnog vezivanja za partnera. Najviše je kompatibilan sa znakom Jelen, dok se u prijateljstvu dobro slaže sa znakovima Paun i Zmija.

 

 

Majanski horoskop  – Soko (07.02-06.03)

Ovaj znak horoskopa odlikuje velika ambicioznost, produhovljenost i samostalnost. Kada je ljubav u pitanju osobe rođene u oovm periodu veoma su verne i odane. Imaju dosta odgovoran pristup i u braku neguju tradicionalne vrednosti. U segmentu prijateljstva prija im društvo osoba rođenih u znaku Veverice, dok se u romatičnim odnosima najbolje slažu sa Zmijom.

Majanski horoskop -Jaguar  (07.03-03.04)

Osobama rođenim u ovom znaku pridaju se karakteristike strastvenosti, dinamičnosti i harizmatičnosti. U ljubavi su veliki zavodnici i veoma su posesivni. Oni uvek pronalaze način kako da dođu do ostvarenja onoga što žele. Zbog avanturističke prirode teško se opredeljuju za bračni život. Ovom znaku odgovara društvo Pauna i Kornjače.

Majanski horoskop -Lisica  (04.04-01.05)

Rođeni u ovom razdoblju godine po prirodi su vrlo velikodušni, plemeniti i puni saosećanja prema drugima. U ljubavi imaju dosta konzervativan pristup, teže stabilnom i dugoročnom zajedništvu sa partnerom. Vole postojanost, prijaju im iskrene i skromne osobe sa kojima mogu sve podeliti. Dobro slaganje ostvaruju sa znakom Škorpije i Guštera, dok ih Sova privlači svojim neobičnim životnim stilom.

Majanski horoskop – Zmija (02.05-29.05)

Zmija je znak koji uživa u svakoj vrsti luksuza, elegancije i udobnosti.  U području ljubavnog partnerstva je dosta romantična, emotivna i verna. Kada pronađe svoju srodnu dušu čini sve kako bi odnos opstao. Međutim, ovaj znak može biti vrlo osvetoljubiv ukoliko ga partner prevari.  Sa znakom Majmun može ostvariti idealno prijateljstvo ili vezu, jer mu on daje dodatnu energiju i optimizam.

Majanski horoskop – Veverica  (30.05-26.06)

Veverice odlikuje aktivna i nemirna priroda. Poseduju dosta šarma i ljubaznosti što ih čini dodatno privlačnim. U ljubavi i romantičnim odnosima su dosta nepostojani. Najbolje prijateljstvo mogu ostvariti sa osobama rođenim u znaku Sove, dok im u ljubavi prija Soko.

 

Majanski horoskop – Kornjača  (27.07-25.07)

Osobe rođene u ovom znaku Majanskog horoskopa odlikuje blaga i nežna priroda. Vrlo često su nesigurni, zbog čega im u ljubavi treba dosta vremena da steknu poverenje u partnera. Najviše im prija društvo Pauna kome se dive i Jagura.

Facebook Comments