Mlad Mesec u Blizancima

Energija mladog Meseca ukazuje na vreme novih početaka i to je idealan period za postavljanje novih ciljeva koje želimo postići u narednih 30 dana. Mlad Mesec u ovom zodijačkom znaku donosi mnoge pogodnosti i pruža veći intenzitet u ostvarenju namera.

Blizanci predstavljaju  znak prilagodljivosti, nezavisnosti, ekspresivnosti, intelekta, spontanosti, komunikacije, spretnosti, energičnosti, znatiželje i snalažljivosti. U astrologiji Blizanci vladaju trećom kućom koja se odnosi na komunikaciju, označava braću i sestre, mentalne sposobnosti, putovanja i nova znanja.

Ovaj vazdušni znak poistovećuje se sa razigranom energijom i entuzijazmom, omogućava da se ostvari dobra komunikacija bez sukoba i  nesigurnosti. Blizanci upravljaju područjem komunikacije, pa razdoblje kada je aktuelan mlad Mesec u ovom znaku je savršeno vreme za jačanje grlene čakre. Tada su mnogi od nas više pričljiviji nego uobičajeno.

Mlad Mesec u Blizancima donosi priliku da očistimo svoju energiju i na taj način ostvarimo poboljšanje u duhovnom smislu i bolje razumemo šta je najpogodnije da sledeće započnemo. Kada je energija uravnotežena u mogućnosti smo da budemo stabilniji, čvršći i eliminišemo sve ono što je destruktivno na našem putu.

To je veoma povoljan period za odlazak u crkve, hramove, molitve i istraživanje najdubljih aspekata sopstvenog bića. Mlad Mesec u Blizancima poziva nas da promenimo sebe, težimo poboljšanju i boljem razumevanju ljudi oko sebe.

U ovom vazdušnom znaku mlad Mesec donosi energiju koja podržava našu unutrašnju stabilnost, dajući nam novu priliku da istražujemo, komuniciramo na iskren i spontaniji način.

Period kada je mlad Mesec u Blizancima uvek donosi priliku za nešto novo na poslovnom ili ljubavnom planu. Takođe se odnosi na nove mogućnosti, početke, bolju organizaciju i oslobađanje od štetne energije. Tada nam se pruža prilika za bolju procenu sopstvenih veština i talenata.

Mlad Mesec u Blizancima omogućava nam da vidimo nove stvari, bolje prihvatimo sebe i druge, budemo otvoreniji za komunikaciju i postavljanje novih planova. To je vreme našeg unutrašnjeg putovanja kada možemo oživeti veću kreativnost, mudrost i snagu.

Ova Mesečeva faza može inicirati nove planove i pomoći u ostvarenju nekih želja. To je posebno zanimljivo razdoblje za one osobe koje vole promene, zabavu i raznovrsnost.  Za vreme mlađaka u Blizancima treba težiti novim projektima, razvoju planova i kreativnim procesima.

Mlad Mesec u Blizancima je savršena kombinacija nove energije, sticanja fleksibilnosti, dobijanja uporišta, obnove i razvoja. Tada se preporučuju rituali za jačanje intuicije i oslobađanje od svega onoga što nam  stvara prepreke i otežanja.

Facebook Comments