Numerologija 2017: godina broja 9 (treći deo)

Broj 6

Ovo će biti godina napretka, dinamike i uspeha u poslovanju. U 2016 ćete otvoriti novo poglavlje u svom životu i ostvariti veliki pomak u svojoj profesionalnoj karijeri. Započećete nove projekte i realizovati mnoge ideje. Brojni talenti, kvaliteti i veštine koje posedujete pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve i ambicije. Tokom 2016 rešićete mnoge sporove i situacije na porodičnom planu. Mnoge osobe počeće da se bave nekom vrstom kreativnih hobija u šta će uložiti dosta energije. Sve što budete započeli u ovoj godini doneće mogućnost pozitivnog pomaka. U 2016 ćete uživati u plodovima svog rada i vremenu provedenom sa osobama koje volite.

Numerologija za broj 1

Broj 7

U 2016. godini sreća će biti na vašoj strani. Pronaći ćete savršenu ravnotežu u mnogim životnim područjima i situacija će se razvijati u boljem pravcu nego što ste to očekivali. Početak godine može biti obeležen manjim problemima, zbog čega će vam se činiti da napredak sporo dolazi. No, veoma brzo situacija će se okrenuti u vašu korist i sve će početi da se rešava mnogo brže nego ranije. Ovo će ujedno biti godina u kojoj morate raditi na svom duhovnom poboljšanju. Za mnoge, 2016 biće idealna godina za brak i proširenje porodice. No, neki snovi i želje se neće ostvariti, pa treba prihvatiti činjenicu da na neke stvari i situacije ne možemo uticati. Planirajte mudro i okrenite se ka svojoj duhovnoj strani.

Broj 8

Za vas 2016 biće godina materijalnog uspeha i ubiranja plodova sopstvenog rada. Materijalni aspekt biće najviše naglašen, pa će predstojeće razdoblje biti u znaku osvajanja i novih pobeda.  Sa lakoćom ćete ostvarivati uspehe i napredovati. Međutim, 2016 neće biti povoljna po pitanju ljubavi, jer može doći do emotivnog zahlađenja sa partnerom i udaljavanja. To će biti period mogućeg razdvajanja, prekida veza i suviše napornih zahteva u ljubavnom partnerstvu. Takođe, zbog izražene tendencije za dominacijom može doći do mnogih konflikata, sukoba i svađa. Budite veoma oprezni u komunikaciji sa drugima, kako bi izbegli nepotrebne komplikacije. U 2016. godini budite mudri u ulaganju i iskoristite date mogućnosti.

Broj 9

Predstojća 2016 za vas donosi velike promene. Ukoliko ste u poslednjih nekoliko godina imali uspeha, 2016 možda neće biti najpovoljnija, posebno u oblasti posla i karijere. Promena posla, otkaz, gubitak dobrog statusa mogu biti neke od teških promena koje vas tek očekuju. Za one osobe koje su imale haotične godine iza sebe, period koji dolazi donosi pozitivan preokret i neočekivanu pomoć koja će ih odvesti do poboljšanja. Energija broja 9 zahteva dosta strpljenja, smirenosti i bolje analiziranje situacije. Uopšteno, 2016 smatra se godinom „čišćenja“ svega onoga što se nakupljalo i što sada treba sređivati. To je period koji donosi nova iskustva i pravi mesto za promene koje se na mogu odlagati. U 2016 sledite svoju intuiciju i ne zaboravite da je ovo godina novih početaka i ciklusa u kome će se mnogo toga završiti.

Facebook Comments