Numerologija i principi Yin-Yang

Numerologija nam pruža različiti spektar saznanja, ali mogućnost otkrivanja vlastitih potencijala. Teorija Ying-Yang  zasniva se na principu različitosti i ukazuje nam na neophodnost postojanja ravnoteže u svakom segmentu našeg života.

Princip Yin -Yang u numerologiji kroz brojeve daje nam određene smernice kako da dođemo do harmonije i balansa u svakodnevnom životu.

Kada se u datumu rođenja određeni broj ponavlja on nam može biti smernica kako da se harmonizujemo i napravimo pozitivne pomake u svom žvotu.

Broj 1-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on nam predočava na neophodnost ravnoteže u fzičkom i duhovnom području. Kroz prisutan balans između ova dva segmenta možemo konstruktivnije i bolje iskoristi svoje potencijale.

Broj2-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on nam ukazuje da  je sklad u partnerskim odnosima za nas od ključnog značaja. Ovde treba težiti postizanju većeg kompromisa.

Broj 3-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on nam predočava na težnju ka superiornosti nad drugima. Samo kroz učenje, sticanje novih znanja i obrazovanje poboljšaće kvalitet sopstvenog života.

Broj 4-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on otkriva težnju ka materijaloj sferi i moći. Ove osobe moraju bolje da balansiraju svju energiju kako bi izbegle zdravstvene probleme.

Broj 5-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on ukazuje na veliku nesigurnost. Budite aktivni u traženju novih mogućnosti, verujte svojoj intuiciji kako bi postigli osobni rast.

Broj 6-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on nam predočava na dosta potencijala, talenata i veština. Budite odgovorni u svom delovanju, ne zanemarujte bliske osobe i više brinite o svom zdravlju.

Broj 7-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja  on prikazuje važnost duhovnog područja i verskih ubeđenja. Postizanje sklada u svim životnim područjima  ostvarićete samo ukoliko ne budete ponavaljali svoje stare greške.

Broj 8-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on nam ukazuje  na važnost materijalne sfere života. Pravu ravnotežu ostvarićete samo ukoliko budete racionalni i objektivnije sagledate svoju odgovornost prema drugima.

Broj 9-Kada je ovaj broj naglašen u datumu rođenja on otkriva  samodisciplinu i stroga načela. Više se koncentrišite na područje porodice i sve ono što će vam doneti unutrašnju sreću.

 

Facebook Comments