Numerologija: Ime osobe – put do ostvarenje uspeha

Ime osobe prevedeno na jezik brojeva u numerologiji predstavlja ključ uspeha za realizaciji planova. Da bi saznali kako da dođemo do ostvarenja svojih želja i pronašli ključ uspeha potrebno je zameniti slova imena sa odgovarajućim vrednostima brojeva.

Svako slovo ima sledeće vrednosti:

1 = A, J, S

2 = B, K, T

3 = C, L, U

4 = D, M, V

5 = E, N

6 = F, O

7 = G, P,

8 = H, Z

9 = I, R

Da bi saznali koji je ključ uspeha za osobu Elena, najpre prevodimo brojeve u sledeće vrednosti:

E=5, L=3, E=5, N=5, A=1.

Dobijene brojeve sabiramo i smanjujemo na jednocifren:

5+3+5+5+1= 19= 1+9=10, odnosno, 1.

Dakle, dobijena vrednost je 1 što ujedno označava ključ uspeha.

Put do ostvarenje uspeha – Broj 1

Za osobu sa ovim brojem realizacija i uspeh dolaze kroz verovanje u svoje ideje, jaku volju, individualnost, kreativnost i inventivnost. Jedinica ima obeležja originalnosti, nezavisnosti i inteligencije.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 2

Da bi realizovali svoje planove i želje potrebno je biti prilagodjiviji i fleksibiljniji u delovanju. Osoba treba da koristi date talente, veštine i umetničke darove. Broj dva smatra se idealnim za saradnju, nosi obeležja diplomatičnosti, strpljenja i smisla za detalje.

Put do ostvarenje uspeha – Broj 3

Uspeh i realizacija doći će kroz dobru komunikaciju, entuzijazam, veru u dobar ishod, date talente, intelektualno zalaganje i pomoć intuicije. Broj tri govori o mnogobrojnim iskustvima, optimizmu, radosti i vedrini duha.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 4

Za osobu sa ovim brojem realizacija planiranog dolazi kroz dobru organizovanost, poverenje, savesnost, preciznost i tačnost. Broj četiri govori o dobroj koncentraciji, strpljenju i odličnom pristupu.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 5

Za realizaciju planiranog potrebno je biti više prilagodljiv, fleksibilan, svestran u delovanju i procenjivanju situacija. Broj pet odnosi se na nova iskustva, radoznalost i energičnost.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 6

Da bi realizovale ono što žele ove osobe moraju biti uravnoteženije, prihvatiti mudre savete drugih  i više se posvetiti  svojim ciljevima. Broj šest odnosi se na strpljenje, ideale, interes, razumevanje i spremnost žrtvovanja za druge ljude.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 7

Kod ovih osoba realizacija dolazi kroz detaljnu analizu, duhovnost, istrajnost, suptilan pristup, mudrost, znanje i intuiciju. Broj sedam govori o brojnim kvalitetima, unutrašnjem miru, skladu, znanju.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 8

Osoba do realizacije može doći ukoliko koristi svoju unutrašnju snagu, veštine, dobru organizaciju i procenu situacije. Broj osam  označava taktičnost, učinkovitost, domišljatost i poverenje u svoje talente.

 

Put do ostvarenje uspeha – Broj 9

Realizacija ciljeva dolazi kroz samopouzdanje, korektan pristup prema drugima, intuiciju i nesebičnost. Broj devet ukazuje na elemente duhovnosti, zbog čega inicira na potrebnu velikodušnost, prijateljstvo, razumevanje i saosećanje.

Facebook Comments