Numerologija: Kompatibilnost između brojeva (Broj 2)

Pod aspektom kompatibilnosti u numerologiji podrazumeva se stepen uzajamnog slaganja i  harmoničnih ljudskih odnosa. Prepoznavanjem dobre kompatibilnosti između brojeva, možemo imati bolji uvid  gde su prisutne nesuglasice, potencijalni sukobi, kao i razlozi nerazumevanja.

Kako izračunati kompatibilnost:

Primer:

Prva osoba je rođena:

21.08.1979. (2 + 1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 9) = 1

Druga osoba je rođena:

10.04.1972. (1 + 0 + 4  + 1 + 9 + 7 + 2) = 6

Ovde su dobijeni brojevi 1 i 6  na osnovu kojih možemo uraditi analizu kompatibilnosti:

Broj 2 karakterističan je po svojoj sposobnosti posredovanja u složenim i teškim situacijama, posebno kada je reč o međuljudskim odnosima. Iako ovaj broj nije rođeni vođa, kao broj 1, on ima sposobnost dobrog uočavanaj pojedinosti i detalja. Osetljivost  broja 2 je velika, kao i nedostatak poverenja u sebe. Njegove vrline sagledavaju se u osećaju za ritam, sklad, estetiku. Prikazuje žensku stranu, kvalitet strpljivosti i tolerancije.

Kompatibilnost između brojeva  2 i 1: Dvojka je diplomatična, velikodušna, ima odlične pregovaračke sposobnosti i veoma dobro se usklađuje sa jedinicom, koja je intenzivna i želi da bude lider. Broj 1 je rođeni stvaralac, okrenut ka novim stvarima i u korelaciji sa 2 se odlično nadopunjava. Kod supružnika ova kombinacija brojeva ukazuje na mogućnost nepotpunog uspeha.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 2: Za ovaj odnos je karakteristično to što oba broja teže harmoniji i skladu. Dvojke cene nove ideje, iskustva i uzajamno se dobro razumeju. Njima je potrebno da nadopune svoja znanja kako bi bolje realizovali zajedničke planove. U ljubavnom partnerstvu, ono što je specifično za broj 2 je da je  potpuno svestan želja i potreba partnera. Sposobnost samostalnog donošenja odluka je od ključnog značaja za obostrani uspeh u partnerstvu.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 3: Ova kombinacija brojeva je predodređena za veliku uspeh. Dvojka je inovator, sa naglašenom sposobnošću sklada, dok je trojka veoma talentovana, inicijativna i spremna za akciju. Suptilan pristup i kreativnost 3 nadopunjava praktična načela 2 i omogućava da se dođe do potrebnog razvoja.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 4: Za 2 i 4 može se reći da su brojevi koji teže jednostavnosti i harmoničnom životu. Dvojku krasi sposobnost da sve izvršava sa lakoćom, dok četvorka ima više praktična načela. Kombinacija ovih brojeva u poslovnom partnerstvu inicira na mogućnost uspeha u području vezanom za nekretnine, ali i sve one aktivnosti koje se odnose na poljoprivrednu proizvodnju.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 5: Za ovu kombinaciju se smatra da donosi ili veliki uspeh ili totalnu propast. Ovde je veoma važno da osobe budu stabilne i imaju detaljan uvid u situaciju. Broj 5 koji je veoma energičan i dinamičan može izazvati određenu napetost broju 2. Oba broja uživaju u pažnji, a da bi realizovali i ostvarili svoje projekte i ideje potrebno je da 2 pruži potrebu podršku 5.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 6: Pobeda i uspeh su veoma važni za  kombinaciju ovih brojeva. 2 i 6 su prepoznatljivi po svojoj osećajnosti, šarmu i magnetizmu. Šestici je od izuzetnog značaja područje vezano za porodicu, dom i umetnost. Zajedničke aktivnosti ovih brojeva mogu doneti uspeh na materijalnom planu, kao i u aktivnostima koje se odnose na jačanje porodice i dece.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 7: Ovo je kombinacija brojeva koja zahteva dosta zajedničkog rada i truda. Dvojka i sedmica obraćaju puno pažnje na detalje, vezuje ih sposobnost prirodnog sklada i težnja da žive život pun harmonije, bez dodatne napetosti i sukoba. 7 se vezuje za duhovni svet, mistično  i filozofiju. Zajedno sa 2 partnerstvo će biti prožeto velikom spontanošću. Broj 2 ima sposobnost velike tolerancije, nesebičnosti i razumevanja, dok je 7 potrebno da podeli svoje ideje, tako da u partnerstvu ova kombinacija može biti vrlo skladna.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 8: Kod ova dva broja dominira  tendencija za uspehom u poslovnim i materijalnim ciljevima. U poslovanju 2 i 8 mogu ostvariti zavidan uspeh i veliku produktivnost. Oboje su iskreni, predani i cene prave vrednosti. Vibracije broja 8 ukazuju na prijateljstvo i pouzdanost, što se sjajno uklapa  sa strpljenjem i diplomatičnim veštinama 2.

Kompatibilnost između brojeva 2 i 9: Osobe sa brojem 2 su veoma uravnotežene i imaju veliku sposobnost razumevanja. Devetka sa druge strane  ima naglašen osećaj za humanitarna pitanja, pa ukoliko su oboje usmereni ka istom cilju, uspeh neće izostati. U prijateljstvu i poslovanju mogu realizovati projekte koji će biti za opšte dobro ljudi.

Facebook Comments