Numerologija: Prvo slovo imena – četvrti deo

Prvo slovo imena – Lj

Odgovara broju 3 – odnosi se na promenljivost, intuiciju, dvojnost i povodljivost. Osobe čije je početno slovo imena Lj odlikuje intelektualna oštrina, istrajnost i dinamičnost. U ezoteriji i numerologiji predočava na prisutan aspekt duhovnosti i požrtovanosti za druge.  Slovo Lj odgovara numeričkom ekvivalentu 3 što predočava na postizanje uspeha i dobru komunikaciju. Veruje se da je ovo slovo povezano sa aspektom sreće i zaštite od mnogih opasnosti. Ono što može ometati napredak ovih osoba je sebičnost i nemogućnost da se suoče sa jakim pritiskom okoline.

Prvo slovo imena – M

Odgovara broju 4 – reč koja definiše ovo slovo je kreativnost. U ezoteriji predstavlja izvor mudrosti, ljubavi i optimizma. Slovo m zrači snagom odanosti, obnove i transformacije. Osobe čije je početno slovo imena M su vrlo fleksibilne, sa naglašenom intuicijom  koja im omogućava da ostvare veliki uspeh. Oni odvajaju dosta vremena i ulažu veliki napor u područje posla i profesionalni napredak. No, smatra se da ove osobe vole slobodu, što ih sprečava da ostvare skladan i harmoničan ljubavni odnos. Imaju praktičan pristup, dobro su organizovani i veoma strpljivi. Njihov glavni izazov je da prevladaju sumnjičavost, nepoverljivost i tvrdoglavost. Osobe sa ovim početnim slovom imena nikada nisu u potpunosti zadovoljni postignutim rezultatima zbog čega su u staloj potrazi za boljim prilikama.

Prvo slovo imena – N

Odgovara broju 5 – predstavlja svestranost, intuitivnost, fleksibilnost, maštovitost, osetljivost. U ezoteriju, slovo N označava transformaciju ili pozitivnu obnovu. Osobe čije je početno slovo imena N vole luksuz, udobnost i veliki su ljubitelji promena. Vibracije ovog slova predočavaju na mnoga razdoblja izazova, iskušenja i karmičke lekcije. Oni teže savršenstvu, imaju mnogo umetničkih talenata i u mogućnosti su da više stvari završavaju u isto vreme. Njihova priroda je neumorna,  veoma su aktivni i dinamični. Zbog nedostataka strpljenja donose impulsivne odluke, što im u ljubavi često donosi probleme. Ne vole promenu svoje svakodnevne rutine u radu. Veom su kritični prema  sebi i bliskim osobama.  Slovo N odgovara numeričkom ekvivalentu 5 što predočava na želju za raznovrsnošću i naglašenu  radoznalost.

Prvo slovo imena – O

Odgovara broju 6 – simbol tajnovitosti i odanosti. U ezoteriji slovo O se smatra simbolom pročišćenja i velike snage. Smatra se da je slovo o jedno od najjačih i najmoćnijih. Početno slovo O u imenu označava težnju za putovanjem, emotivnost, preuzimanje odgovornosti, odlučnost i jaku volju. Ove osobe vole red i dobru organizaciju koju ne mogu postići bez pomoći drugih ljudi. Uživaju u svojoj slobodi, zbog čega imaju dosta problema u ljubavi i nezaobilazne periode samoće. Ime sa ovim početnim slovom predstavlja rođene vizionare, lidere, istraživače. Negativna strana nalazi se u težnji nametanja sopstvenih načela, osvetoljubivosti i posesivnosti.

Facebook Comments