Numerologija – šta nam otkriva godišnji broj

Prema numerologiji, svaka godina ima svoje specifično značenje i vibracije. Godišnji broj daje nam dublji uvid u određene situacije i ono što možemo očekivati. Godišnji broj dobijamo sabiranjem  brojeva iz dana, meseca rođenja i tekuće godine na jednocifren broj.

Na primer, ukoliko smo rođeni 10.5.1985. tada sabiramo 1+0+5= 6 i dodajemo broj godine 2016 = 2+0+1+6= 9, odnosno, 6+9=15, tj. 6. Znači, dobijeni godišnji broj za ovaj datum je 6.

Godišnji broj 1

Godina broja 1- predočava na fokus ka ciljevima i sagledavanje postojećih prilika. To je godina kada osoba postaje odlučnija u namerama, kao i željama vezanim za odnose sa drugim ljudima.

Godišnji broj 2

Godina broja 2 – označava razdoblje u kome će glavni akcenat biti stavljen na ljubavno partnerstvo i brak. U ovoj godini osoba više vremena posvećuje porodici. Predstavlja idealnu godinu za majčinstvo i roditeljstvo.

Godišnji broj 3

Godina broja 3 – ističe u prvi plan susrete, sferu učenja, novih saznanja i samo-razvoja.  Aspekt kreativnosti i maštovitosti u ovom razdoblju dolazi do većeg izražaja.

Godišnji broj 4

Godina broja 4 – zadužena je za obaveze, rad i profesionalno zalaganje. To je vreme kada je pojačana želja za sigurnošću i stabilnošću.

Godišnji broj 5

Godina broja 5 – period u kome su naglašena putovanja, preseljenja, selidbe. Međutim, u ovoj godini često dolazi do važnih promena na sentimentalnom planu i mogućeg prekida partnerstva.

Godišnji broj 6

Godina broj 6 – odnosi se na razdoblje u kome težimo skladu i životnoj harmoniji. Takođe, donosi promene po pitanju porodice i moguće brige.

Godišnji broj 7

Godina broja 7 – ovo je vreme duhovnosti. Godina broja 7 predočava nam na dublju samospoznaju, aspekt duhovnosti i težnje za osamljivanjem.

Godišnji broj 8

Godina broja 8 – period u kome ubiramo plodove svog rada. Sve ono što smo izgrađivali u prethodnih sedam godina sada se manifestuje kroz uspone i uspehe. To je godina poduhvata i individualnog rasta.

Godišnji broj 9

Godina broja 9 – ukazuje nam na neophodnost veće odgovornosti. Godina broja 9  ukazuje na vreme za vrednovanja prethodnog perioda, privođenje projekata kraju i pripremu za važne lekcije u narednih godinu dana.

Facebook Comments