Numerologija: Važnost meseca rođenja – drugi deo

Mesec april

Osobe rođene u mesecu aprilu odlikuje praktičnost, analitičan pristup i dobra organizovanost. Energija ovog meseca poistovećuje se sa sigurnošću i dobrom disciplinom kao prioritetima. U ranoj mladosti život ovih osoba može biti pod izvesnim aspektom otežanja, kao i skromnim rezultatima u radu. Istrajnost u poslovanju, usmerenost ka učenju, sticanju visokog obrazovanja obezbeđuje nagrade i doprinosi neophodnoj životnoj stabilnosti. Podrška porodice i bliskih osoba od velikog su značaja za postizanje sklada i harmonije. Tokom razdoblja aprila ove osobe mogu se susresti sa nerazumevanjem od strane poslovnih saradnika, tračevima i nesuglasicama u ljubavi.

Mesec maj

Kod osoba rođenih u mesecu maju izražena je stalna potreba za nezavisnošću i slobodom. Njih privlači sve što je novo i nepoznato, imaju znatiželjnu i avanturističku prirodu. Peti mesec povezan je sa aspektom promenljivosti, zabave i spontanosti. Kao mesec važnih karmičkih vrednosti, maj je ujedno i vreme suočavanja i adaptacije. Rođeni u ovom periodu godine imaju interes za duhovne i humanitarne teme, putovanja, integrisanje u veće društvene grupacije. Njihov opseg interesovanja je raznolik, ali obrazovanje je od ključnog značaja. Vibracije ovog meseca ukazuju i na izvesnu sklonost ka ekcesima ili porocima. Ove osobe  moraju se čuvati povreda ili nesreća tokom putovanja. Period maja meseca donosi im izvesnu vrstu ograničenja ili blokada na mentalnom planu.

Mesec jun

Jun mesec je simbolično povezan sa harmonijom, skladom i ravnotežom. Rođeni u ovom periodu godine imaju naglašen osećaj odgovornosti, prilagodljivi su i posvećeni porodici.Vibracije meseca juna povezane su sa podrškom i poštovanjem. Jun kao mesec rođenja naglašava emocionalnu krhkost osobe, umetničku prirodu i osetljivost. U negativnom kontekstu upozorava na brojna razočarenja, greške i gubitak perspektive. Neplanirani zastoji, odsustnost ravnoteže na porodičnom planu, kao i mnoge ekstremne situacije mogu zaustaviti napredak ovih pojedinaca i ometati njihov životni prosperitet. Vibracije ovog meseca simbolišu veliku dogovornost, rano preuzimanje obaveza i pitanja uzajamne podrške. Zbog toga ovde je naglašena potreba za emocionalnom sigurnošću i podrškom u individualnim odnosima. Tokom meseca juna ove osobe se mogu suočiti sa nerazumevanjem u ljubavi, nesuglasicama na porodičnom planu i lošem prilagođavanju novonastalim situacijama.

Facebook Comments