Numerologija: Važnost meseca rođenja – treći deo

Mesec jul

Mesec jul simbolično se povezuje sa obnovom, transformacijom i duhovnošću. Rođeni u ovom periodu godine su veoma druželjubivi, imaju naglašenu intuciju i želju za stalnim sticanjem novih znanja. Skloni su prevelikoj zabrinutosti oko materijelne strane života što im stvara dosta briga. Svoje snažne emocije kanališu kroz neku vrstu umetnosti. Ovo razdoblje godine definiše koncept duhovnosti usmerenosti ka pozitivnom načinu razmišljanja. Međutim, rođeni u ovom mesecu takođe imaju vrlo osetljivo zdravlje i emocionalnu krhkost. Njihov život treba da bude što umereniji  kako bi se izbegle dodatne zdravstvene tegobe. Prijateljstvo i podrška je za njih od velike važnosti. Tokom razdoblja jula mogu biti ranjiviji u području emocija i ljubavi.

Mesec avgust

Ambicioznost, snaga i istrajnost su glavne odlike osoba rođenih u mesecu avgustu. Oni zrače jakom i strastvenom energijom. Vibracije ovog meseca simbolišu mnoge duhovne vrednosti, povezuju se sa kvalitetom plemenitosti i pravde. U numerologiji avgust predstavlja mesec koji simbolično oslikava brojne preokrete, promene, dosta iskušenja i teškoća. Kod ovih osoba je naglašena je tvrdoglavost, impulsivnost i sklonost ka sukobljivosti. One imaju tendenciju ka neumerenosti i oholosti, zbog čega su često primorane da započinju svoj život od početka. Sklonost ka impulsivnim emocionalnim ispadima rezultira nedostatkom uspeha u pojedinim segmentima života. Najveći izazov je da se savlada eksentrično ponašanje i oholost. Tokom ovog razdoblja godine moraju se čuvati povreda, preloma i nesreća.

Mesec septembar

Emocionalnost, veliko strpljenje i razumevanje drugih  predstavljaju neke od glavnih vrlina osoba rođenih u periodu septembra. Oni uče kroz svoja iskustva, stabilni su i dosta odgovorni. Smatraju se vrlo pouzdanim prijateljima koji imaju odličan smisao za humor. Vibracije meseca septembra simbolišu sponatnost i neposrednost.  Ovaj mjesec  povezuje se sa pitanjima odgovornosti , lečenja i opraštanja. Kod osoba rođenih u ovom periodu godine naglašena je želja za istraživanjem, novim saznanjima iz područja zdravlja, umetnosti, duhovnosti.  Ono što može ometati njihov napredak i date darove je nedostatak racionalnog pristupa. Skloni su povredama očiju, glave i trovanjima. U periodu septembra  moraju izbegavati ulazak u riziče finansijske poduhvate.

Facebook Comments