Numerologija: Značenje prvog slova imena – drugi deo

Značenje prvog slova imena – Lj: Komunikativni, temperamenti i tvrdoglavi. Iako imaju brojne talente, veštine i praktičnost u radu, često su sumnjičavi u dobar ishod situacije. Nepoverenja i nestabilnost mogu  poremetiti sklad u ljubavi.

Značenje prvog slova imena – N: Ovo su vrlo odgovorne, pažljive i emotivne osobe. Poseduju odličnu sposobnost organizacije na poslovnom i privatnom planu. Jaka povezanost sa prošlošću ih često sprečava da ostvare neke svoje snove.

Značenje prvog slova imena – O: Inteligentni, intuitivni, skromni i pomalo sramežljivi. Vole da pomognu drugim ljudima. U ljubavi su vrlo izbirljivi.

Značenje prvog slova imena – P: Mudri, odani, uživaju u putovanjima. Poseduju veliki intelektualni kapacitet i ne vole rutinu. Privlači ih sve što je novo. Njihov ljubavni partner mora biti veoma maštovit i kreativan kako bi se postigao dobar sklad u odnosu.

Značenje prvog slova imena – R: Ovo su ozbiljne i stabilne osobe koje privlači sve što ima veze sa istraživanjem i naukom. Teže dugoročnim ljubavnim vezama, međutim teško kontrolišu svoju  ljubomoru.

Značenje prvog slova imena – S: Osobe sa ovim početnim slovom imena su spontane, ambiciozne i rođene za pobedu. Mogu ostaviti po strani pitanja srca ukoliko su posvećeni drugim projektima. Imaju dosta sreće u životu.

Značenje prvog slova imena -T: Veoma osetljivi, intuitivni  i znaju kada je pravo vreme da preduzmu akciju. Život gledaju sa vedre strane i sa dosta optimizma.

Značenje prvog slova imena – U: Iskrenost je najvažnije obeležje ovih osoba. Oni takođe imaju vrlo jaku intuiciju, posebno kada su u potrazi za velikom ljubavlju. Sve što čine je uvek sa dosta iskrenosti.

Značenje prvog slova imena – V: Originalnost, inteligencija i dosta veština omogućavaju ovim osobama da ostvare mnogobrojne snove. U ljubavi im nedostaje inicijativa, mogu biti nesigurni i nepoverljivi. Često menjaju svoje mišljenje.

Značenje prvog slova imena – Z: Ove osobe se oslanjaju na sopstvenu snagu i veštine. Hrabro se suočavaju sa mnogim životnim  izazovima. U ljubavi ih privlače osobe koje imaju ista interesovanja i hobije.

Značenje prvog slova imena -Ž: Praktični, oprezni i veoma mudri. Cene iskrenost i lojalnost. Njihov optimizam i istrajnost pomaže im da savladaju mnoge životne prepeke.

Facebook Comments