Obične karte: simbol herca – najava sreće

U običnim kartama crveni simboli (dijamant i herc) predstavljaju energiju, akciju i govore nam o važnim događajima, romantičnim susretima i preduzimanju inicijative. Što je više crvenih simbola to nagoveštava izlazak iz perioda stagnacije i pasivnosti. Svaka karta iz ove grupe može nam doneti važna saznanja o budućnosti. U tumačenju, simbol herc ima sledeća značenja:

Kralj herc: predstavlja osobu koja označava našeg rođaka, prijatelja ili poznanika. Njegove glavne karakteristike su velikodušnost i iskrenost.

Kraljica herc: oslikava stariju ženu ili prijateljicu koja je veoma iskrena i saosećajna.

Žandar herc: predstavlja kartu ljubavi. Oslikava mlađeg muškarca, prijatelja ili poznanika. Pripisuju mu se karakteristike odanosti i podrške.

10 herc: označava lepu porodičnu atmosferu i najava je prijatnih dešavanja. Ona najavljuje srećni događaj, susret sa osobama koji su naši pravi prijatelji.

9 herc: dolazak uspeha, posebno u području ljubavi. Ovo je karta koja se odnosi na individualni rast i pobedu vezanu za sudske sporove.

8 herc: odnosi se na duhovnost, beskonačnost i uniju dve osobe koje su u ljubavi. Ona najavljuje uspeh, dolazak pozitivnih vesti od prijatelja i brak.

7 herc: karta koja predočava na jako prijateljstvo. Takođe, predznak je uspeha u ljubavi, sreće  i sentimentalnosti. Ova karta takođe najavljuje lepo iznenađenje.

6 herc: ukazuje na dolazak romantičnog susreta ili stupanje u brak.

5 herc: ovo je veoma povoljna karta. Označava vrednosti, dobra dela.

4 herc: oslikava poznanike, prijatelje ili članove porodice.

3 herc: karta koja simboliše ozvaničenje veze, veridbe ili braka.

2 herc: označava romantično putovanje.

As herc: dolazak poruke ili ljubavnog pisma. Odnosi se na uspeh po pitanju romantičnog partnerstva i dešavanja koja imaju veliki značaj.

Karte sa simbolima herca u kombinacijama sa ostalim kartama imaju veoma zanimljiva značenja, a neka od najvažnijih su prikazana na sledeći način:

7 herc – 7 tref: poseta

7 herc – 7 pik: prepreke

7 herc – 8 pik: izdaja od strane dobrog prijatelja

7 herc – 10 pik: večernji izlazak, avantura

7 herc – as pik: uspeh u školi, ispitima i takmičenju

8 herc – 8 tref: dve mlađe ženske osobe u prijateljstvu

8 herc – Žandar pik: pomirenje

9 herc – 8 pik: bol, razočarenje, tuga

9 herc – 10 pik: ljubavna prevara

10 herc – 8 pik: mentalna iscrpljenost

10 herc – Žandar pik: konflikti sa prijateljima i porodicom

Žandar herc – Žandar pik: svađa između dva prijatelja

Kraljica herc – Žandar tref: avanture i flertovi

Kralj herc – Kraljica pik: žensku osobu očekuje susret

Kralj herc – 8 pik: dolazak briga u bliskoj budućnosti

Prilikom interpretacija karata treba detaljno razmotriti postojeće kombinacije i uzeti u obzir da svaka karta sa simbolom herc predočava na najvažnije događaje iz sfere ljubavi, zabave, romantičnih susreta ili karmičkih događaja.

Facebook Comments