Ovan – Godišnji horoskop 2017. godina

LJUBAV: Pred vama je nezaboravna ljubavna godina! Jupiter u Vagi sve do 10. meseca i u vašem prirodnom 7. polju odnosa otvoriće vam brojne prilike za prijatna druženja. Istovremeno vas taj aspekt može navesti na stil slatkog života, pa pazite da ne preterate u hedonizmu. Osim toga, Venera će tokom proleća boraviti u Ovnu znatno duže nego inače, pa će mnogi tada intenzivno osetiti Amorovu strelicu. Bićete raspoloženi za ljubav, lepi, zavodljivi, primećeni od društva i okoline. Taj period potrajaće od 4.2. pa sve do 7.6., a u periodu od 5.3. do 16.4. kad je Venera u retrogradnom hodu, preispitivaćete svoja osećanja ili vezu, da bi u nastavku složili sve kockice na njihovo mesto. Takođe su povoljni periodi za ljubav od 27.8. do 21.9., te od 02.12. do 26.12.

001 ovan
KARIJERA: Poslovi će se stabilizovati. Saturn u Strelcu celu će godinu podržavati dugoročna poslovna stremljenja, a zbog lepog trigona s Uranom u vašem znaku, dešavaće se specifične situacije u kojima ćete vrlo vešto spajati staro i novo. Gotovo uvek ćete iznaći originalan način kako proći i kroz iglene uši. Zbog svega će uslediti zadovoljstvo rezultatima. Neki će se doduše, periodično ulenjiti, prolazno se uspaljujuće na staroj slavi postignutog, no potom će ih zahtevi profesije pokrenuti na nova preduzimanja. Godina će biti plodna i za nove saradnje, no u svemu što činite, zbog opozicionog Jupitera sve do jeseni, uvek proveravajte legalitet poslovanja.
ZDRAVLJE & SAVET: Dobar Saturn celu godinu davaće vam snagu za maratonske podvige. Jupiter će vas pak, do jeseni, navoditi na preterivanja u konzumacijama i uživanjima. Ključ je u umerenosti. Verovatno ćete sportom, koji toliko volite, postići ravnotežu i biti odlično.

Facebook Comments