Ovan – Godišnji horoskop 2018. godina

LJUBAV: Nakon što ste prošle godine vlastitim iskustvom postali potpuno svesni svojih ljubavnih očekivanja, sad znate šta želite. Utoliko će vam ova godina u privatnom životu biti stabilnija, a vi određeniji. Nećete pristajati na bilo šta, a povremeno ćete pokazivati višak autoriteta što se drugoj strani ne mora uvek svideti. Razvoj tolerancije i uvažavanja partnera (partnerke) biće jedna od glavnih ovogodišnjih lekcija. Oni koji su u vezi imaće većinom stabilnu godinu, a oni koji još traže srodnu dušu ići će korak po korak. Retrogradni hod Venere po Škorpiji i Vagi u vašem prirodnom 8. i 7. polju odnosa od 6.10 do 17.11. usmeriće vas da još malo utvrdite gradivo. Povoljni periodi za ljubav kad vam je Venera prilično sklona jesu od 7.3. do 31.3. i od 14.6. do 10.7.

KARIJERA: Mnogi će na temeljima već postignutih rezultata samo nastaviti graditi dalje. Celu godinu biće potrebno maksimalno uvažavati nadređene i poštovati tradiciju. Ukoliko vam vaš šef nije baš najdraža osoba na svetu, ne inatite se, jer ćete izvući deblji kraj. Od 16.5. do 6.11. Uran će nakon gotovo 7 godina izaći iz vašeg znaka i učiniti da prepoznate koliko ste stvari pomakli i promenili u tom periodu. Završavanje tih promena uslediće opet od 7.11., pa ćete do kraja godine završavati neke ranije pokrenute originalne priče. Nakon što 9.11. Jupiter ulazi u Strelca i otvara vam nove prilike i horizonte. Studenti će tada biti još uspešniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete snage da sprovedete u delo većinu svojih zamisli, međutim zbog kvadrata Saturna i Plutona iz Jarca računajte na povremene blokade ili prepreke. Od vas će se zato tražiti još više energije i napora, pa se redovno opuštajte i odmarajte.

Facebook Comments