Ovan – Godišnji horoskop 2019. godina

LJUBAV: Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ni ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesa biti većinom na vašem sopstvenom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri. Bićete čak spremni malo pustiti lične stvari i društvo na stranu i više se posvetiti pre spomenutom. To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali provodiće vreme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, no koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav malo jače od 8.1. do 3.2., posebno od 21.4. do 15.5., opet od 29.7. do 21.8. i još od 02:11. do 26.11.

KARIJERA: Godina pred vama donijeće po vas povoljan razvoj situacije u profesionalnom pogledu. Lekcije koje su iza vas usmeriće vas da pošteno zasučete rukave i budete potpuno spremni raditi. Vaš uspeh i napredovanje dešavaće se sasvim zasluženo. Već ste navikli da tranzitni Saturn i Pluton u vašoj prirodnoj 10. kući karijere traže samo predan rad i trud i tako ćete morati i dalje. Ipak, dodatnu pomoć dobijaćete od Jupitera u Strelcu koji će vam otvoriti nove lepe prilike, možda povezane sa inostranstvom ili stručnim usavršavanjem. Uprkos ponekog neslaganja s autoritetima, obnovićete svoje ideale, a prepreke će nestajati sve više. Dakako, treba raditi i truditi se dalje.

ZDRAVLJE & SAVET: Mars u Ovnu u 1. i 1.polovini 2.meseca dodatno će vas pokrenuti, pa pazite da ne pregorite. 7.3. Uran će potpuno napustiti vaš karakter, a vi ćete (p)ostati otporniji na svaku vrstu stresa. Mir koji ćete prepoznavati u sebi, ponekad će vas zbunjivati. Bićete dobro.

Facebook Comments