Planetarni aspekti: Saturn

Tranzit planeta, kao i mnogobrojni planetarni aspekti pokazuje nam mogućnosti ili teškoće sa kojima ćemo se susresti u aktuelnom razdoblju. Pojedini aspekti mogu uzrokovati veću napetost i doneti više intenzivnosti u određenim područjima života. Poznavanje aspekata omogućava nam da iskoristimo dobre prilike i naučimo kako najbolje da se suočimo sa iskušenjima i izazovima.

Tranzit Saturna donosi restrukturiranje u onoj kući gde se nalazi. U tom području osoba se susreće sa brojnim promenama, preispitivanjem i onim što pojedinac treba naučiti. Dakle, kuća u kojoj tranzitira Saturn odnosi se na promene koje mogu biti neugodne ukoliko prema njima postoji određen otpor. Tranzit Saturna u određenim aspektima uzrokuje više napetosti  i poteškoća. U tom smislu, daje nam najkorisnije informacije koje treba da znamo.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u kvadratu sa natalnim Jupiterom

Ovaj aspekt ukazuje na prepreke i potencijalne probleme. Tada treba biti oprezniji u području pravnih pitanja, suda i finansija. Planirana putovanja mogu biti odložena ili nerealizovana. Po pitanju zdravlja u aktuelnom razdoblju može doći do problema sa jetrom ili cirkulacijom krvi.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u trigonu sa natalnim Saturnom

To je period koji donosi više životne stabilnosti. Osoba postaje zrelija i mnoge situacije sagledava iz drugog ugla. Ovaj aspekt odnosi se na bolje donošenje odluka i mudriji pristup. Konstruktivnost i strpljenje ovde su naglašeniji. To je povoljno vreme za bavljenje pitanjem nekretnina ili završetak započete izgradnje. U području zdravlja ukazuje na veću vitalnost i uravnoteženje.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u kvadratu sa natalnim Uranom

U ovom periodu mnoge ideje ili projekti mogu biti u stagnaciji. Takođe, aktuelni su brojni problemi i kvarovi aparata i uređaja u domu. Pojedinac tada može osećati pojačanu napetost, nervozu i imati manjak strpljenja.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u trigonu sa Neptunom

Ovaj aspekt odnosi se na razdoblje definisanja verskih ubeđenja. To je sjajno vreme za bavljenje meditacijom i duhovnim pitanjima. Postoji interes za istraživanje i umetnost. Takođe, ovaj period smatra se povoljnim za određene popravke u domu.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u sekstilu sa natalnim Plutonom

To je vreme kada pojedinac može naučiti kako da bude promišljeniji u stavovima i konstruktivniji u idejama. Smatra se povoljnim aspektom za nove kontakte i saznanja iz oblasti psihologije. U segmentu zdravlja preporučuju se tretmani koji će pomoći regeneraciji tela.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn sekstil MC

U profesionalnom segmentu pojedinac će imati više stabilnosti i mogućnost da napreduje. U odnosu sa autoritetima na poslu dolazi do bolje komunikacije i većeg razumevanja. Međutim, po pitanju društvenog života stvari se polako odvijaju, pa je neophodno biti strpljiviji.

Planetarni aspekti: Tranzitni Saturn u kvadratu sa natalnim Suncem

U ovom  razdoblju osoba se susreće sa mnogim preprekama i teškoćama. Iako postoje velika očekivanja, puno toga ne ide onako kako je planirano. Tada postoji mogućnost loše poslovne saradnje ili problema sa nekretninom. Tranzitni Saturn u kvadratu sa natalnim Suncem donosi mnogo više odgovornosti, rada i veću osetljivost. Tada su mogući zdravstveni problemi sa kostima, kožom, zubima ili češće prehlade.

Facebook Comments