Proricanje: Magija 12 zmajeva

Šesta karta oslikava zmaja sa devet glava koji je pustošio područje Peloponez u Grčkoj. Savladao ga je Herakles koji je bio poznat po svojoj snazi i spretnosti.

 

 

Poruka karte: Vi posedujete dosta izdržljivosti u razdoblju nevolja. No, da bi bili uspešniji u ostvarenju svojih ciljeva morate biti mudriji, objektivniji i učiti na prethodnim greškama.

Sedma karta prikazuje zmaja koji je ubio mnoge ljude svojim otrovnim dahom.

Poruka karte: Vi veoma lako podpadate pod uticaj drugih ljudi i njihovo mišljenje. Morate težiti boljem pronalaženju ravnoteže u svakodnevnom životu.

Osma karta predstavljena je zmajem koji je čuvao veliko bogatstvo. Kada je njegovo sklonište otkriveno, a blago odnešeno, zmaj je pokrenuo ogromnu oluju i nevreme.

Poruka karte: Iako želite da budete dominantniji od drugih i u blagoj prednosti, najpre morate naučiti da život nije podređen materijalom aspektu. Podelite više ljubavi sa drugima, budite razumniji i tek tada ćete moći da ostvarite željene ciljeve.

Deveta karta predstavljena je zmajem koji je prema legendi spasio ženu i njeno dete od muža koji je želeo da uzme svu imovinu za sebe.

Poruka karte: Zbog vezanost za period prošlosti vi ne možete ostvariti nikakav napredak. Sve ide protiv vas i onako kako ne želite. Morate prihvatiti promene i fokusirati se ka novim poslovnim ciljevima.

Deseta karta povezuje se sa pričom o zmaju koji je postao princ i oženio se sa princezom. Ona je jednog dana prekršila obećanje, otišla u njegovu sobui otkrila da je njen princ bio zmaj. Zbog izdaje, bila je ostavljena.

Poruka karte: Vi često mislite da ste u pravu, a svoje greške ne želite da priznate. Naučite da poštujete druge ljude, vrednujte njihove kvalitete, a u individualnim projektima pokažite više odlučnosti i strpljenja.

Jedanaesta karta opisuje zmaja ratnika koji je bio pobeđen zahvaljujući bogu Zevsu.

Poruka karte: Vi ste preduzimljiva i kreativna osoba. Međutim, vama nedostaje strategija za postizanje uspeha. Zatražite savete od drugih koji će vam pomoći da savladate prepreke i ograničenja.

Dvanaesta karta predstavlja zmaja koji je uzrokovao sušu. On je opisan sa repom zmije i perjem na glavi.

Poruka karte: Vi u velikoj meri zavisite od drugih, zbog čega ne možete steći nezavisnost. Fokusirajte se ka razvijanju sopstvenih i originalnih ideja.

 

Facebook Comments